Derin Mermerci 'mütevazılığını' konuşturdu!

Derin Mermerci, internet sitesinde ‘mütevazı paylaşımlar’ yapacağını söyleyip gardrobunu açtı! Sosyetik güzelin sadece 2 çantasıyla İstanbul’da 1 daire alınıyor.

Derin Mermerci 'mütevazılığını' konuşturdu!
Takvim Gazetesi'nde yer alan özel habere göre lüks tutkusuyla bilinen Derin Mermerci, geçtiğimiz ay hizmete soktuğu internet sitesiyle gardırobunu modaseverler için açtı. Böylece sosyetik güzelin moda uğruna harcadığı milyarlar da gözler önüne serildi.

Mermerci'nin 'mütevazı paylaşım alanı' olarak tanımladığı sitedeki moda parçalarının fiyatı ise dudak uçuklattı. Sık sık Nişantaşı sokaklarında milyonluk ayakkabı ve çanta kombinleriyle objektiflere yansıyan Mermerci'nin Hermes marka iki adet Birkin model çantasının toplam 500 bin lira olduğunu öğrenenler "Bu nasıl mütevazılık?" demekten kendini alamadı.

3 TANE OTOMOBİL PARASI!

Derin Mermerci'nin 'mütevazı' gardırobundaki parçaların fiyatını öğrenenler, sosyal medyada "Bu parayla ev alınır!", "Derin Hanım, sitesinde mütevazı paylaşımlarda bulunacağını söyledi ama zenginliğiyle şovunu yaptı" diye yorumlar yağdırdı. Zira Derin Mermerci'nin milyarlık gardırobunun vazgeçilmez parçalarından olan iki adet Hermes çantaya verilen parayla İstanbul'un Maltepe ilçesinde 3 oda 1 salon daire alınabiliyor.

Sosyetik güzelin yine gardırobunda yer alan ve Kim Kardashian'la Victoria Beckham'ın da kullandığı 80 bin dolarlık (yaklaşık 320 lira) Hermes marka Himalayn Crocodile model çantasının fiyatı da mütevazı bir ev ile neredeyse 3 otomobil parası ediyor...