Derin Mermerci'den derin analiz

Cemiyet hayatının ünlü ismi Derin Mermerci, seçim sonucunu değerlendirdi. Gezi Parkı eylemlerine de katılan Mermerci, 'Ben sade bir vatandaş olarak bükemediğim eli öperim' dedi..

Derin Mermerci'den derin analiz
Takvim'de yer alan habere göre cemiyet hayatının en gözde isimlerinden Derin Mermerci, önceki gün yapılan Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarına dair samimi cümleler kurdu. Üstükapalı olarak yine Türkiye'deki bazı köklü ailelerin mensuplarını eleştiren sosyetik güzel; twitter'da şunları yazdı: 

'HAYIRLI, UĞURLU OLSUN' 

"Türkiye'nin en köklü aileleri bile başta kendince tavırlarını ortaya koyup sonra 32 diş sizlerin yanında poz veriyorsa; ben sade bir vatandaş olarak bükemediğim eli öperim. Her daim yaşanan, her anın bütününün en yüksek hayrına olması için dua eden bir kulum. O yüzden bu seçim sonucunun da memleketin hayrına olduğuna düşünmekten başka bir çarem olmadığını kabul etmiş durumdayım. 12. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, vatanımıza hayırlı ve uğurlu olsun." 

SERT TEPKİLER ALDI 

Samimi cümleleriyle bazı çevrelerden sert tepkiler alan Derin Mermerci, saatler sonra da yazdıklarının bir kısmını silmek zorunda kaldı. Yazdıklarını eleştirenlere sitem eden Mermerci, "Her koyun kendi bacağından asılır. Benim herkesin fikrine saygım varken; siz de her yazdığıma muhalefet yapmayın" dedi. Sosyetik güzelin seçim sonuçlarıyla ilgili bu analizi, dün sosyal medyaya damga vururken birçok kişi Derin Mermerci'yi dürüst ve dobra tavrından dolayı tebrik etti. 

YAZIKLAR OLSUN!

Oy vermek için Yunanistan'dan İstanbul'a gelen Şebnem Çapa, sandık başında gitmeyen tatilcilere tepki gösterdi. Çapa; "Yazıklar olsun. Acaba vicdanınız rahat mı?" dedi.