Derya Şensoy hangi rolü canlandıracak?

"Çakallarla Dans Sıfır Sıkıntı" adlı sinema filminde annesi Derya Baykal ile kamera karşısına geçen Derya Şensoy, dilsiz bir kızı canlandıracak. Şensoy kariyerinin ilk sinema filminde konuşamayacak.

Derya Şensoy hangi rolü canlandıracak?
Bugün'den Gülden Avuç'un haberine göre usta tiyatrocu Ferhan Şensoy ve Derya Baykal’ın kızı Derya Şensoy oyunculuk kariyerinin ilk sinema filminde konuşamayacak.

"Çakallarla Dans Sıfır Sıkıntı" adlı filmde annesi Derya Baykal ile birlikte rol alan Şensoy, duyabilen ancak konuşamayan bir kızı canlandıracak. Rolü için işaret dili eğitimi aldığını söyleyen Derya Şensoy, “Bu rolü, bana çok şey katabilecek olması sebebiyle kabul ettim.

Örneğin işaret dilini öğrendim. Bu dili öğrenmek çok da zor değil. Kendi içinde bir matematiği var onu çözünce öğrenmek de kolaylaşıyor"
dedi.

DERYA ÇOK YETENEKLİ

Der­ya Şen­soy, Ra­ma­zan ayın­da ya­yın­la­na­cak bir çay fir­ma­sı­nın rek­lam fil­min­de an­ne­siy­le bir­lik­te ka­me­ra kar­şı­sı­na geç­ti­ği­ni söy­le­di.

Derya Şensoy hangi rolü canlandıracak?

Kı­zıy­la bir­lik­te oy­na­mak­tan çok ke­yif al­dı­ğı­nı söy­le­yen Der­ya Bay­kal, “Der­ya çok ça­lış­kan ve ye­te­nek­li bir kı­z” de­di.