Derya Şensoy - Sarp Levendoğlu aşkında sürpriz final!

Müjgan Ferhan Şensoy’un bekarlığa veda partisinde yılın aşkı Derya Şensoy ve Sarp Levendoğlu’nun ayrıldığı ortaya çıktı. Mekana tek başına gelen Derya Şensoy, başka bir erkekle ayrıldı.

Derya Şensoy - Sarp Levendoğlu aşkında sürpriz final!
Güneş Gazetesi'nden Tolga Aslan'ın haberine göre usta oyuncu Ferhan Şensoy ve Derya Baykal'ın kızları Müjgan Ferhan Şensoy, Asmalımescit'te bekarlığa veda partisi yaptı. Ferhan Şensoy’un nişanlısı Cem Öğüt’ün katıldığı partiye Derya Şensoy’un tek başına gelmesi kafaları karıştırdı.

Yılın ilk günleri Sarp Levendoğlu’yla sürpriz bir aşk yelken açan Şensoy, yıl sonunu göremedi. Kız kardeşinin bekarlığa veda partisine tek başına gelen Derya Şensoy, geceyi erkek arkadaşıyla terk etti. Yanındaki arkadaşı “Eyvah çektiler” derken, Derya Şensoy'un rahat tavırlar sergilemesi ise yeni bir ilişki yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Derya Şensoy - Sarp Levendoğlu aşkında sürpriz final!

Sarp Levendoğlu, geçtiğimiz ay eski sevgilisi Begüm Birgören’in bir fotoğrafını beğenmiş ve yaptığı hatayı fark edip kısa sürede beğeniyi geri çekmişti. Ama Levendoğlu’nun bu hareketi dikkatli takipçilerden kaçmamış ve olay ortaya çıkmıştı.

Yaşanan bu hadiselerin ardından ikilinin yollarını ayırdığı düşünüldü.