Derya Şensoy ve Sarp Levendoğlu'nun aşk tatili

Oyuncu Sarp Levendoğlu ve Derya Şensoy’un 2 yıllık kaçak aşk oyunu sonunda bozuldu. Datça’ya giden sevgililer sobelendi. İlk kez görüntülenen ikili, büyük panik yaşadı...

Derya Şensoy ve Sarp Levendoğlu'nun aşk tatili
Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre Levendoğlu'nun kendi gibi oyuncu Birce Akalay'la 2 buçuk yıllık evliliğinin bitmesine neden olarak gösterilen Derya Şensoy'la aşkı tam gaz sürüyor. Aşklarını 2 yıldır gözlerden uzak yaşayan ikili, objektiflere yakalanmamak için tatilde magazin dünyasının akın ettiği Bodrum yerine Datça'yı tercih etti. Uzun süredir kaçak hayatı yaşayan ikili, önceki gün Takvim objektifine yakalanmaktan kurtulamadı.

BİRLİKTE PAYLAŞIM BİLE YAPMIYORLAR

Görüntülendiklerinden habersiz romantik anlar yaşayan ikili, daha sonra soluğu denizde aldı. Bir süre yüzerek serinleyen sevgililer, ardından mekanın restoran kısmına geçip yemek yedi. Sosyal medyada birlikte paylaşım yapmaktan dahi kaçınan ikilinin Datça tatilinden objektiflere yansıyan kareleri de "Kaçak aşıklar, sonunda ortaya çıktı" dedirtti.

Derya Şensoy ve Sarp Levendoğlu'nun aşk tatili

Sıcaktan bunalan sevgililer, denize girerek serinledi. İkili, denizden çıktıkları anlarda görüntülendiklerini fark edince panikledi. Görüntülenerek kaçış planları sarpa saran ünlü çiftin moralinin bozulması dikkat çekti.

EYVAH BİZİ ÇEKTİLER!

Levendoğlu, iskelede yürürken objektifleri fark etti. Yüzü asılan oyuncunun 'Eyvah bizi çekiyorlar' dediği duyuldu.

DERYA'NIN AYVA GÖBEĞİ

28 yaşındaki Derya Şensoy'un bir hayli kilo almış olması gözlerden kaçmadı.

Derya Şensoy ve Sarp Levendoğlu'nun aşk tatili - Resim : 2