Derya Şensoy'un kabullenemediği ayrılık!

Derya Şensoy, eski aşkı Seçkin Özdemir’in Nilay Deniz’le ilişkisini bir türlü kabullenemedi. Özdemir’i sosyal medyada takibi sürdüren Şensoy, biten ilişkisi için de ‘Her şey yolunda’ dedi!.

Derya Şensoy'un kabullenemediği ayrılık!
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre genç ve güzel oyuncu Derya Şensoy'la kendisi gibi oyuncu olan Seçkin Özdemir'in yaklaşık 2 yıllık ilişkisi bitse de Şensoy'un hâlâ umudu var… Bir süredir ilişkileri bir dargın bir barışık devam eden ikili, geçtiğimiz ay yolun sonuna geldi. Ayrılık kararıyla instagram'dan sevgilisiyle çektirdiği eski mutlu günlere dair fotoğrafları bir bir silen Özdemir, bununla da kalmayıp Derya Şensoy'u takibi bıraktı. Yakışıklı oyuncu, çok geçmeden de yeni bir aşka yelken açtı.

SEÇKİN ÇOKTAN UNUTTU

Gönlünü kendi gibi oyuncu Nilay Deniz'e kaptıran Seçkin Özdemir'in eski aşkı Derya Şensoy ise bu ayrılığı kabullenememiş olacak ki yakışıklı oyuncuyu instagram'da takip etmeye devam ediyor. Önceki akşam gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şensoy, yaptığı açıklamayla da kafaları karıştırdı. Güzel oyuncu, Özdemir'in Deniz'le aşk yaşadığı haberleri sorulunca "Bir sıkıntı yok. Her şey yolunda" yanıtı verdi. Ünlü oyuncunun eski aşkıyla ilgili bu sözleri de "Seçkin Özdemir, Derya Şensoy defterini çoktan kapatsa da güzel oyuncunun eski sevgilisiyle barışma ümidi hala var" dedirtti...

SEÇKİN'İ SİLMEYE KIYAMADI

26 yaşındaki Derya Şensoy, unutamadığı eski aşkı Seçkin Özdemir'le olan fotoğraflarını kaldırdı ama oyuncunun Özdemir'i takipten çıkarmaya eli gitmedi!

Derya Şensoy'un kabullenemediği ayrılık!