Derya Tuna'dan İdo'ya sıkı kurallar!..

İdo Tatlıses, albümünün yapımcısı olan annesi Derya Tuna'dan dertli: Anneme 'Dışarı çıkıyorum' diyorum, izin vermiyor. 'Neden?' diye soruyorum, 'Artık senin yapımcınım, anlaşmamız var' diyor.

Derya Tuna'dan İdo'ya sıkı kurallar!..
Sabah'ta yer alan habere göre usta yorumcu İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, geçtiğimiz günlerde Best FM'de Yasemin Şefik'in konuğu oldu. 'Sonsuz Teşekkürler' isimli albümüyle şu sıralar hakkında çok fazla yorum yapılan İdo, programda samimi açıklamalarda bulundu.

Canlı yayında Şefik'in sorularını yanıtlayan İdo Tatlıses, babasının ismini kullanmasıyla ilgili "Babam İbrahim Tatlıses; neden ismini kullanmayayım ki? Kullanacağım tabii ki. Buse Terim de güzel işler yapıyor. Babası Fatih Terim; neden kullanmasın? Kullanacak tabii" diye konuştu.

Annesi Derya Tuna'nın albümünün yapımcılığını üstlenmesiyle kendisine daha çok karıştığını belirten İdo şunları söyledi: "Anneme 'Hadi ben çıkıyorum' dediğimde, 'Çıkamazsın' diyor. 'Neden?' diye sorduğumda; 'Ben artık senin yapımcınım, anlaşmamız var' diyor." İdo Tatlıses, çocukluğunu iyi yaşadığını ancak zaman zaman kısıtlandığını da şu cümlelerle anlattı: "Dışarıda top oynamak isterdim ama korumalar, 'İbrahim Bey'in talimatı var; dışarıda oyun oynamak yasak' derdi." İdo, bu açıklamadan sonra Yasemin Şefik'in "Kraldan çok kralcılar mı vardı hayatında yani?" sorusuna ise "Evet, kraldan çok kralcılarla uğraştım" diye yanıt verdi.

İlk klibimi kendim çektim, çöpe attım!

İdo, Yasemin Şefik'in, babası gibi kendi kliplerinin yönetmenliğini üstlenip üstlenmeyeceği hakkındaki sorusuna gülerek şöyle yanıt verdi: "Sonsuz Teşekkürler'in ilk klibini arkadaşlarımla çektik ama o kadar kötü oldu ki, çöpe attık."