Dev pivotun çapraz bağları koptu!

New York Knicks’in Letonyalı dev pivotu, Milwaukee Bucks maçında yaptığı bir smacın ardından ters basınca çapraz bağları koptu ve sezonu erken kapattı.

Dev pivotun çapraz bağları koptu!
Sabah'tan Volkan Üstüyıldız'ın haberine göre NBA'de bu sezon kavga ve sakatlık eksik olmuyor. Ve bu sakatlıklar yüzünden aralarında DeMarcus Cousins, Kevin Love, Mike Conley, Gordon Hayvard gibi yıldızların da olduğu tam 14 oyuncu sezonu kapattı. Bu listenin son ismi New York Knicks'in Letonyalı dev pivotu Kristaps Porzingis oldu. Porzingis, Bucks'a 103-89 kaybettiği maçın ikinci periyodunda yaptığı bir smacın ardından yere ters basınca sakatlandı. Hastaneye kaldırılan ve MR'ı çekilen Porzingis'in sol diz ön çapraz bağlarının koptuğu ve sezonu kapattığı açıklandı.

Dev pivotun çapraz bağları koptu!

LEBRON'UN TAKIMI ÇÖKTÜ

Bu sezon 22.9 sayı, 1.2 asist ve 6.7 ribaunt ortalamaları tutturan Porzingis, kariyerinde ilk kez seçildiği NBA All-Star kadrosundan da çıkartılacak. Letonyalı yıldız, böylece, DeMarcus Cousins, John Wall ve Kevin Love'ın ardından sakatlık kabusu sebebiyle 19 Şubat'ta oynanacak All-Star maçını kaçıran dördüncü isim oldu. Bu dört yıldız da LeBron James'in All- Star takımında yer alıyor.

1 DeMarcus Cousins
2 Gordon Hayward
3 John Wall
4 Kevin Love
5 Isaiah Canaan
6 Kristaps Porzingis


1- Cousins, Houston maçının son saniyesinde topu oyunda tutmak isterken ters bir hareket sonucu aşil tendonunu kopardı.
2- Hayward yeni takımı Boston ile sezunun açılış maçında sol ayak bileğini kırdı. Hayward'ın 25 Nisan'a kadar iyileşmesi bekleniyor.
3- Dizindeki iltihap yüzünden zorlanan Wall ameliyat olacağı için sezonu kapattı.
4- Cleveland'ın allstar pivotu Love'ın sol eli Detroit deplasmanında aldığı darbe ile kırıldı. Love'ın 30 Mart'a kadar iyileşeceği tahmin ediliyor.
5- Phoenix guardı Canaan, Dallas maçında sol ayak bileğini kırdı ve sezonu kapattı.
6- Porzingis sakatlık yüzünden ilk kez katılacağı all-star'ı kaçıracak.
Konular Spor Haberleri