Devlet hastanesinde iğrenç sapıklık!...

Devlet hastanesinde görevli anestezi teknisyeni Ö.G. (33) uyutulan bir hastanın başında mastürbasyon yaptı. Hemşireler tarafından görüntüleri kaydedilen sapık teknisyen tutuklandı.

Devlet hastanesinde iğrenç sapıklık!...
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre bir otobüs firmasındaki yolcuya cinsel saldırıda bulunan ve hüküm giyen muavinin şoku hala akıllardayken bu kez benzer olay İzmir'deki bir devlet hastanesinin ameliyathanesinde yaşandı. Anestezi teknisyeninin, uyutulan bir hastanın başında mastürbasyon yaptığı ortaya çıktı. Olay, görevli hemşirenin cep telefonuyla kaydettiği görüntülere de yansırken teknisyen tutuklandı.

Hemşirelere taciz

Muğla-İstanbul arası taşımacılık yapan yolcu otobüsünde geçtiğimiz Mayıs ayında üniversite öğrencisi C.D'nin uyuduğu sırada aracın muavini G.G'nin masturbasyon yapmasıyla patlak veren skandalın benzeri İzmir'de yaşandı. Bir devlet hastanesinde görevi anestezi teknikeri Ö.G. (33), uyutulan bir hastanın başında masturbasyon yaparken yakalandı.

Hastanede görevli hemşire adayı genç öğrenciler tarafından yakalanan Ö.G. şikayet üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından evinde gözaltına alındı.

Bir hemşirenin cep telefonu ile kaydettiği görüntülerde de ameliyathanede masturbasyon yaptığı belirlenen Ö.G'nin aynı zamanda bazı hemşire adaylarını da aynı şekilde taciz ettiği ileri sürüldü.

İfadesinde suçlamaları reddeden Ö.G. sevk edildiği mahkemede tutuklanarak cezaevine kondu.