Didem Taslan hayranlarına müjde!..

Oyuncu ve model Didem Taslan ekranlara geri döndü.

Didem Taslan hayranlarına müjde!..

Daha önce "Kınalı Kar, Melekler Adası, Kurtlar Vadisi Pusu" ve bir çok dizide yer alan Güzel oyuncu son olarak "Bebek İşi" adlı dizide konuk oyuncu olarak hayranlarının karşısına çıkmıştı.

Geçen zaman içinde güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeyen başarılı oyuncu yeni projesinde de hayranlarını mest edeceğe benziyor.

Yapımcılığını Medyapım ın üstlendiği "Umutsuz Ev Kadınları" adlı dizi ile hayranlarının karşısına çıkacak olan güzel oyuncu Didem Taslan diziye ayrı bir renk katacak gibi.

"Umutsuz Ev Kadınları" projeye 'Neşe' karakteri olarak dahil olan Didem Taslan ın sahneleri ağırlıklı olarak Elif (Ceyda Düvenci) ve Ömer (Devrim Akın Özder) ile olacak. 

Dizide daha önce evlilik yapmış ve boşanmış bir kadını oynayacak olan oyuncu, yeni ilişkisini kaybetmemek için ne gerekiyorsa yapabilecek olan bir karakter olarak karşımıza çıkacak. Hikaye hakkında çok fazla bilgi vermek istemeyen Didem Taslan dizinin kendisi içinde keyifli bir proje olduğunu belirtti. Dizinin 137. bölümünde dahil olacak olan oyuncunun hayranları bu bölümü merakla beklemeye başladı.

Didem Taslan hayranlarına müjde!..