Didem Uzel apar topar ameliyata alındı!

Oğlu Aslan’la birlikte yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Didem Uzel Sarı, apandisit ameliyatı olduğunu sosyal medyadan duyurdu.

Didem Uzel apar topar ameliyata alındı!
Sözcü'de yer alan habere göre ünlü model, “Ciddi bir ameliyat geçirdim” diyerek sağlık durumu hakkında şu bilgileri verdi:

"Pazartesi günü acil olarak Apandisit teşhisi ile acile gönderildim ve ertesi günde ameliyat oldum. Selim, ben ve Aslancık dışında kimsemiz yok aman ne yapıcaz şaşkınlığı ile hemen organize olduk ve ben ciddi bir ameliyattan geçtim. Çok şükür; şu an ağrılarım olmasına rağmen iyiyim. Ama Aslancığı kaldırmam, almam, koymam 6 hafta yasak! İnanın insan tüm ağrısını ve acısını unutuyo; o uyumadığı ve sadece annesiyle uyumak istediği zaman... Zor günlerden geçicez belli. Canım annem ilk uçakla yanıma geldi. Hastaneye yatıcaamı duyunca Aslı hemen eve koştu Aslan'a baktı gece onunla kaldı. Ertesi sabah Benal geldi; Carmen ile oğlanla saatlerce oynayıp oyaladılar; yeterki annesinin olmadığını hissetmesin diye. Sonra Berker geldi onunla kitap okurken uykuya daldı ve yine annesinin eksikliği hissettirilmedi. Ancak 2. gece annesin olmadığını fark edince 5 kez uyandı. Lakin ertesi günün akşamına doğru beni gördüğünde bir telaşı vardı; görmeniz lazım. Canım benim çok özlemiş annesini. Neyse bu aralar iyileşmeye çalışıyorum; son durum budur. Mutlu olmayı seçin, AN'ların tadına varın ve sevdiklerinizi arayın sorun. Mutlu haftasonları..."