Dikili'de katliam gibi kaza!..

Çanakkale istikametine giderken lastiği patlayan araç, üç takla atarak karşı şeride geçti. Burada bir başka araçla çarpıştı. Kazada altı kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.

Dikili'de katliam gibi kaza!..
Yeni Asır'dan Erdal Çarboğa'nın haberine göre İzmir'in Dikili ilçesinde İzmir-Çanakkale karayolu üzerinde seyreden araç, yoldaki kanala düştü. Lastiği patlayan otomobil karşı şeride geçerek üç takla attıktan sonra, Dikili yönünden gelen bir araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazada altı kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Otomobili kiralamışlardı

Kaza, dün öğle saatlerinde Çanakkale-İzmir karayolunun 130'uncu kilometresinde Kaynarca mevkiinde meydana geldi.

İddiaya göre Çanakkale yönüne giden Fatih Kuru (29) yönetimindeki otomobilin lastiği patladı. Araç kontrolden çıkarak su kanalına düştü. Daha sonra üç takla atan araç, karşı şeride geçip Dikili istikametinden gelen araçla çarpıştı.

Kazada yaşamını yitiren Fatih Kuru, Nail Çetin ve Onur Mangal'ın Manisa'nın Soma ilçesinde ikamet ettiği, kiralık otomobildeki Ercan Karaca, Zeynep Karaca, Ali Ekmel Çelebioğlu (60) ve yaralı Hatice Serpil Çelebioğlu'nun (52) da İstanbul'da yaşadığı ve Dikili'de yazlık evinin bulunduğu öğrenildi.

Kazanın ardından İzmir-Çanakkale karayolunda ulaşım uzun süre tek şeritten sağlanabildi. Kazada hayatını kaybedenlerin naaşları Bergama Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı Hatice Serpil Çelebioğlu, önce Bergama Devlet Hastanesi'ne, ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.