Dilan Çiçek Deniz IMDB'de de parladı

‘Çukur’ dizisinde rol alan Dilan Çiçek Deniz, IMDb Starmetre sonuçlarına göre, 11 milyon oyuncu arasında 2 bin 303 sırada yer aldı. Deniz, Türk oyuncular içinde birinci oldu.

Dilan Çiçek Deniz IMDB'de de parladı
Akşam Gazetesi'nin haberine göre IMDb Starmetre listelerine Türk oyuncular damga vurdu. Eğlence sektörünün datasını analiz eden Socipol’ün verilerine göre; ‘Çukur’ dizisinde rol alan Dilan Çiçek Deniz, başarılarılarıyla dikkat çeken 11 milyonu aşkın isim arasında 2 bin 303. sırada yer aldı.

Deniz, bu yerleşmesiyle Türk oyuncular içinde birinci oldu. Listede yer alan ilk Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy ve Nuri Bilge Ceylan dışındaki tüm isimler, kadın oyunculardan oluşuyor.

Bu ilk 10 isim arasında sırasıyla Dilan Çiçek Deniz, Beren Saat ve Ayça Ayşin Turan dışında Yasemin Kay Allen, Bensu Soral, Hazar Ergüçlü ve Belçim Bilgin bulunuyor. İlerleyen yaşlarda rol model olmak istediğini de ifade eden Dilan Çiçek Deniz, Harper’s Bazaar dergisine verdiği röportajda "Rol model olmak isterim. Hep daha iyi ve başarılı olmak niyetiyle adımlar atıyorum." ifadelerine yer verdi.