Dilan Çıtak ve Levent Dörter sokağın ortasında kavga etti!

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak ile sevgilisi Levent Dörter’in sokak ortasındaki ateşli tartışması objektiflere takıldı.

Dilan Çıtak ve Levent Dörter sokağın ortasında kavga etti!
Vatan'dan Seçkin Şenvardar'ın haberine göre evlilik hazırlıkları yapan İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak ile sevgilisi Levent Dörter’in Bebek’teki sahil gezintisinde tansiyon yükseldi. Misafirleriyle gezintiye çıkan ikiliden Dörter, aralarında çıkan tartışmadan sonra yanından hızlı adımlarla geçen Çıtak’a, “Hanımefendiyi tanıyor musunuz? Bana ayarlar mısınız?” diyerek seslendi. Çıtak’ın sinirlenerek “Sevgilisini bırakıp önden yürüyenlerle konuşmuyorum” diye karşılık vermesinden sonra Dörter arkadan koşarak sevgilisini öpücük yağmuruna tutsa da gönlünü alamadı.

Dilan Çıtak ve Levent Dörter sokağın ortasında kavga etti!

İbrahim Bey haddimizi bildiriyor

İkili muhabirleri görünce kavgayı bıraktı. Tatlıses Prodüksiyon’dan çıkacak bir albüm hazırlığında olan Çıtak, “İskender Paydaş’la aranjeye başladık. Bu sene bizim yılımız olur. İbrahim Bey’e bittikten sonra dinleteceğim, ‘Hayır yapmayacaksın’ demez. ‘Bunlar anlamıyor, bunlar cazcı cuzcu’ diyor. İdo da beğendi. Onun da şarkısı geliyor” diye konuştu.

Tatlıses’in müzikten emekli olmadığını da belirten Çıtak, “Hala bize haddimizi bildiriyor. Çok kıskanıyorum. Birileri bazen şarkılarını canlı söylüyor, ‘İn oradan, söyleme’ diyesim geliyor. O sound’da İbrahim Tatlıses arıyorum” diye konuştu.

Dilan Çıtak ve Levent Dörter sokağın ortasında kavga etti! - Resim : 2