Diyarbakır ve Bitlis'te hain saldırı!

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde terör örgütü PKK mensupları sivil araca ateş açtı. Aracın içinde bulunan 1 uzman çavuş ile 1 sivil şehit oldu. Bitlis'te de odun toplayan köylülere PKK'lı teröristlerce ateş açıldı. 1 köylü şehit oldu, 4 köylü yaralandı.

Diyarbakır ve Bitlis'te hain saldırı!
Habertürk'ten Mehmet Kayahan'ın haberine göre Diyarbakır'ın Hani ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda 1 asker ile 1 sivil şehit oldu.

Topçular Karakolu'na giden sivil araca PKK'lı teröristlerce ateş açıldı. Saldırıda araçta bulunan bir uzman çavuş ile bir sivil şehit oldu.

Teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

BİTLİS'TE ODUN TOPLAYAN KÖYLÜLERE SALDIRI

Terör örgütü PKK mensupları Bitlis'te odun toplayan köylülere ateş açtı. 1 köylü şehit oldu, 4 köylü yaralandı. Bitlis Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Bitlis ili Merkez ilçesi Kayalıbağ Köyü kırsalında 19.03.2018 günü saat 13:45 sıralarında odun toplamak amacıyla bölgede bulunan (5) vatandaşa henüz tespit edilemeyen bölgeden, bir grup BTÖ mensubu tarafından saldırı gerçekleştirilmiştir. Saldırı neticesinde, Nurullah KILIÇARSLAN isimli vatandaş hayatını kaybetmiş, hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanan (4) vatandaşımız ise Bitlis Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.Güvenlik güçlerimiz bölge halkımızın da desteği ile huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, ilimiz genelinde teröristlerle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." denildi.