Diziden diziye transfer!

Bir çok oyuncu dizilerde oynamak için beklerken, şimdi oynadığı diziyi bırakıp yeni dizilere transfer olanlar konuşuluyor..

Diziden diziye transfer!
Güneş'ten Şahin Büyükkaya'nın haberine göre “Medcezir” dizisinde ‘Ender’i canlandıran  Mine Tugay,  dizi sezon tatiline girince rolünü bıraktığını açıklamıştı. Mine Tugay, “Kalp Hırsızı” adlı yeni bir diziye başladı. Mine Tugay başrolünü oynadığı “Kalp Hırsızı” evine giren hırsıza aşık olan ‘Defne’ adlı bir kadının başına gelenleri anlatıyor. 

Özlem Yılmaz, “Kaçak” adlı dizide ekranların ‘Memati’si  Gürkan Uygun ile başrolleri paylaşıyordu. Sessiz  sedasız  ‘Kaçak’ dizisinden ayrılan Özlem Yılmaz “Merhamet” adlı yeni bir dizinin başrol oyuncusu oldu. Nevşehir, Ürgüp ve Uçhisar’da çekilen dizide Yılmaz eşini kaybedip çocuğuyla hayat kavgası veren acılı bir kadını canlandırıyor.

Burcu  Biricik iki sezondur rol aldığı “Beni Böyle Sev” adlı diziden ayrıldığını açıklamştı. Ayrılığın nedeni çok geçmeden ortaya çıktı. Biricik, çekimleri yeni başlayan “Şeref Meselesi” adlı dizide Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız ve Yasemin Allen ile başrolü paylaşıyor. Burcu Biricik’in yerine ise “Pis Yedili” dizisinin ‘Cim Bom’u Eda Ece “Beni Böyle Sev”in kadrosuna katıldı. “Kara Para Aşk” dizisinde oynayan Selin Ortaçlı diziden ayrılarak “Kalp Hırsızı” dizisinin kadrosuna katıldı.