Doğa Rutkay: "Çocuk yapmaya karar verdik"

‘Güldür Güldür Show'da büründüğü karakterlerle hepimizi güldüren Doğa Rutkay'dan çarpıcı açıklamalar...

Doğa Rutkay: "Çocuk yapmaya karar verdik"
Sözcü'den Yüksel Şengül'ün röportajı...

‘Her Şey Bu Masada' adlı program ne kadar zamandır ekranda?


Program, 9 Ocak 2017'den beri hafta içi her gün yayınlanıyor. Konuklarıma hayatlarıyla ilgili fotoğraflar ve görüntüler sunuyorum. Böylece sohbete de farklı bir lezzet katmış oluyorum.

– Biraz da özel hayatınızdan bahsedelim. Kerimcan Kamal'la evliliğiniz nasıl gidiyor?

Eylül ayında evliliğimizin dördüncü yılına gireceğiz. Çok şükür mutluyuz. Ömürlük bir evlilik istiyordum, çok şükür eşimi buldum.

– Anneniz hiç “Hadi kızım torun sevmek istiyorum” diyor mu?

Annem de babam da arada bir torun istediklerini fısıldamaya başladılar. Ben de ilk kez buradan duyurmak isterim, kocamla birlikte çocuk yapmaya karar verdik.

– Sana “Babasından torpilli” diyenler var. Bu konuda neler söyleyeceksin?

Asla babamdan torpilli olmadım. Konservatuvarın tiyatro bölümüne sekiz yüz kişi arasından girdim. 20 yıldır tırnaklarımla kazıyarak bulunduğum noktaya geldim.

Sürekli gülen bir çocuktum

– Gülmenin giderek zorlaştığı bir dönemden geçiyoruz. Bu konuda neler söyleyeceksin?

Her dönemde gülümsemeyi engelleyen zorluklar oluyor. Mesela, çocukluğumda Ankara Sanat Tiyatrosu'nu yöneten bir baba (Rutkay Aziz) ve beni büyütmeye çalışan bir anne (Nuran Duru) gibi… Bir tiyatro maaşıyla geçinmeye çalışan, yoksul bir aile. Ama ben o zor şartlara rağmen sürekli gülen bir çocuktum. Hayata hep gülümsedim ve gülümseme özelliğim sonradan değil, doğuştan. Aksi, somurtkan insanlarla, umudunu kaybetmiş, kendini ve karşısındakini değersizleştiren insanlarla bir araya gelmek istemiyorum.
Konular Röportaj