'Doğal kaşlara' sahip olmak elinizde!

Kaşlarında estetik ve doğal bir görünüm elde etmek isteyenlerin tercihi olan kaş kontürü son dönemde oldukça popüler ama bir o kadar dikkat edilmesi gereken bir uygulama. Çünkü küçük bir hata sizi çok mutsuz edebilir.

'Doğal kaşlara' sahip olmak elinizde!
Akşam'dan Emine Bıyık işin uzmanı Reyhan Boğ'a sordu...

İşte Boğ'dan özel açıklamalar...

Kalıcı makyaj cildin eksikliklerini tamamlayan bir çalışma. Kaşta kalıcı makyaj uygulamalarında tek kullanımlık iğnelerle deri altına pigment yerleştiriyoruz. Bu kıl tipi veya tüm dolum olabiliyor, her iki işlemi de yapabiliyoruz. Kıl görüntüsü bazı hastalarımızda çok hoş durduğu için kıl tekniği çalışıyoruz. Kimi hastalarımızda gölgelendirme işlemi yapıyoruz. Kaş araları boşsa veya yara izleri varsa detayları dolduruyoruz.

Önemli olan ihtiyacı olan kişiye uygulama yapmak. Daha önceden kemoterapi görmüş hastalara veya seyrek kaşı olan kişilere yapıldığı zaman asıl işçiliğimizi onlar gösteriyor. Amacımız tamamen eksiklikleri gidermek. İşlem yaklaşık 1 ya da 1,5 saat sürüyor. En az iki seans yapılması lazım. İlk işlemde derinin boyayı kabul etmesi lazım. Bazı ciltlerde hafif kızarıklık veya şişlik meydana gelebiliyor. 2. seansta eksiklikler tamamlanıyor. Yaklaşık iki yıl bu işlemi kullanılabilir.

Derinin yapısına göre bu süre değişebiliyor. Kullanılan boyanın kalitesi çok önemli. Bazı boyaların içinde demir oksit fazla olduğu için kırmızı, lacivert veya yeşil bir görüntü ortaya çıkabiliyor.

Ürünlerimizin içinde aryan oksit var, bu sadece deriye tutulması için verilmiş minimum bir kimyasaldır. Kimyasalı az olan ürünler sağlıklı, kaliteli bir görünüm verir ve zamanla deriden tamamen silinir. Uygulamadan sonra mümkün olduğunca 3 gün boyunca o bölgeye su değdirmemek gerekiyor. 
Konular Kadın / Bakım