Doğmamış çocuğuna nafaka istedi!

Manken ve modacı Neşe Erberk’in kardeşi Cengiz Erberk’e eski nişanlısı "Hamile kalınca beni terk etti" diyerek aylık 5 bin TL tutarında nafaka davası açtı.

Doğmamış çocuğuna nafaka istedi!
Akşam'dan Neslihan Keskin'in haberine göre bir güzellik merkezinin eski ortağı Derya Kart, eski nişanlısı manken ve modacı Neşe Erberk’in kardeşi Cengiz Erberk hakkında babalık davası açtı. Kart, dava dilekçesinde 3 yıldır birlikte olduğu Erberk ile 2014'te nişanlanarak aynı evde yaşamaya başladıklarını söyledi.

NAFAKA İÇİN Mİ YAPTI?

Hamileliği öğrendiğinde Erberk’in çok sevindiğini belirten Kart, “Sonrasında ablamı arayarak, 'İlla çocuk doğuracaksa sperm bankasından sperm almış gibi hissedip doğursun. Benden alacağı nafaka için mi bebek yapıyor?' diyerek beni terk etti. Babasız bir çocuk doğuracağım için maddi sıkıntıya düştüm” bilgilerini paylaştı.

BABALIK TESTİ YAPILSIN

Cengiz Erberk’in talebi üzerine sahibi olduğu güzellik merkezi dükkânını da kapattığını ileri süren Kart, işsizlik maaşı 400 liradan başka geliri kalmadığını belirtti. Kart, “Çocuğun babasının Cengiz Erberk olduğunun tespitini istiyorum. Tedbiren aylık 5 bin lira da nafaka talep ediyorum” dedi. 

Doğmamış çocuğuna nafaka istedi!