Doğum Hollywood yıldızlarına yaradı!..

Hollywood'un zayıflıklarıyla ünlü isimleri arka arkaya bebeklerini kucaklarına aldı. Doğum sonrası hatları yuvarlaklaşan ve daha feminen bir görüntüye bürünen yıldızlar bu durumdan memnun!

Doğum Hollywood yıldızlarına yaradı!..

KATE HUDSON

Hollywood'un fiziği konusunda en takıntılı isimlerinden biri olan Kate Hudson, ikinci çocuğunu dünyaya getirdikten sonra 0 beden olmak için çabalamadı. Hudson, kalça ve göğüslerinin şu an daha şekilli olduğunu ve bundan son derece mutlu olduğunu söylüyor.

KATE HUDSON (FOTO-GALERİ)

VICTORIA BECKHAM

Daha önce üç çocuk doğurmuş olmasına rağmen her zaman 0 beden olmayı başaran Victoria Beckham, kızının doğumundan sonra eskisi gibi aşırı zayıf olmamaya dikkat ettiğini söylüyor. Beckham, bir kadının güzel olması için 0 beden olmasına gerek olmadığını, kızının da asla aşırı zayıf olmasını istemediğini dile getiriyor.

VICTORIA BECKHAM (FOTO-GALERİ)

PENELOPE CRUZ

Akdeniz'in en güzel kadınlarından biri olan Penelope Cruz, Hollywood'da istediği kadar iş yapabilmek için spora ve diyete ağırlık vermişti. Ancak ilk çocuğunu dünyaya getirdikten sonra kilo alan Cruz, artık hatlarının daha yumuşak ve yuvarlak olduğunu, bundan da memnuniyet duyduğunu söylüyor.