Genç doktoru öldüren terapi!

İzmir Alsancak’taki muayenehanesinde yaşamını yitiren Dr. Ulaş Bağatır’ın ölümündeki sır perdesi aralanıyor. Bağatır’ın kendisine ozon terapisi uygulağı ve bu nedenle kalp krizi geçirdiği iddia ediliyor...

Doktoru öldüren terapi!
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre İzmir Alsancak'ta işyerinde ölü bulunan Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı 40 yaşındaki Dr. Ulaş Bağatır'ın, muayenehanesinde yalnız olduğu sırada kendisine ozon terapisi uygularken kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. Emniyet kayıtlarına 'şüpheli ölüm' olarak geçen olayda Bağatır'ın Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsisinin sonucu bekleniyor.

Kapısı çilingirle açıldı

Olay, önceki gün akşam saatlerinde Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi 1447 Sokak'taki Hisarönü Apartmanı'nda meydana geldi.

Evli ve 3 çocuk babası Dr. Ulaş Bağatır'ın telefonlarına cevap vermemesi üzerine durumundan şüphelenen Adnan Menderes Üniversitesi'nde görevli eşi Prof. Dr. Reyhan Demir Bağatır, kız kardeşinin eşi Güngör Gengsi'den yardım istedi.

Kolunda enjektörle bulundu

Bağatır'ın işyerine giden Güngör Gengsi, kapıyı çaldı ancak açan olmadı. Muayenehane ışıklarının da açık olması üzerine durumdan şüphelenen Gengsi, çilingir yardımı ile kapıyı açtırdı. Bağatır'ı hasta koltuğunda cansız halde bulan Gengsi, durumu hemen polise bildirdi. Son hastasını muayenesinin ardından kendisine de ozon tedavisi yaptığı belirlenen Bağatır'ın cesedi, polisin olay yerindeki incelemelerinin ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Yapılan ilk incelemede Bağatır'ın ölüm nedeninin kalp krizi olduğu belirlendi.

Bağatır'ın kalp krizini ise kendisine uyguladığı ozon tedavisi sırasında kalp ritmini düzenlemek için aldığı ilacın tesirini göstermemesi nedeniyle geçirmiş olabileceği iddia edildi. Bağatır'ın kesin ölüm sebebi yapılacak otopsinin ardından netleşecek.

Toprağa verildi

Aydın ve İzmir'de 2011 yılından bu yana ozon tedavisi, doğal tıp ve sağlıklı estetik terapileri konularında hizmet veren anestezi ve reanimasyon uzmanı Ulaş Bağatır, Balçova Uğur Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından önceki gün son yolculuğuna uğurlandı.