Dolandırıcıya rekor ceza!

Geçen yıl 13 Nisan'da meydana gelen olayda 7 çocuk babası Hasan E. Torbalı'da oturan Cuma ile Gülay Arslan çiftinin evini telefonla aradı. Telefona çıkan Gülay Arslan'a Asayiş Şube Müdürlüğü'nden aradığını söyleyerek ...

Dolandırıcıya rekor ceza!
Yeni Asır'da yer alan habere göre İzmir'in Torbalı ilçesinde Hasan E. kendisini polis olarak tanıtıp, ev telefonundan aradığı Gülay Arslan'a bir kuyumcunun gasp edildiğini, vurularak yakalanan soyguncunun üzerinden de aradığı bu telefon numarası çıktığını, eşi Cuma Arslan'ın da gözaltında bulunduğunu belirterek talihsiz kadını yaklaşık 500 bin lira dolandırdı.

Yakalandıktan sonra hakim karşısına çıkan telefon dolandırıcısının gözünün yaşına bakmayan mahkeme heyeti, sanık Hasan E.'ye 12 yıl hapis ve 1 milyon 800 bin lira adli para cezası verdi.

POLİS OLARAK TANITTI

Geçen yıl 13 Nisan'da meydana gelen olayda 7 çocuk babası Hasan E. Torbalı'da oturan Cuma ile Gülay Arslan çiftinin evini telefonla aradı.

Telefona çıkan Gülay Arslan'a Asayiş Şube Müdürlüğü'nden aradığını söyleyerek kendisini polis olarak tanıtan Hasan E. amacına ulaştı ama Gülay Arslan'ın eşinin ihbarı üzerine yakalandı.