Domuz bağı cinayetinde 3 tutuklama!

İstanbul Harbiye'deki domuz bağı cinayetiyle ilgili mahkemeye sevk edilen 15 kişiden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. 12 şüpheli ise adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı.

Domuz bağı cinayetinde 3 tutuklama!
Hürriyet'te yer alan habere göre Emniyetteki işlemlerinin ardından saat 13.00 sıralarında adliyeye getirilen 12'si kadın 15 şüpheli, sağlık kontrolünün ardından nöbetçi savcılığa götürüldü.

Aralarında Ermeni uyruklu vatandaşların da bulunduğu 15 şüpheli, savcılıkta sorgulandıktan sonra biri yağma olmak üzere 13 ayrı suçtan tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Saat 19.00 sıralarında hakim karşısına çıkan şüphelilerin işlemleri saat 00.30 sıralarında sona erdi. Nöbetçi Mahkeme, 15 şüpheliden Artur A., Aram E. ve Serge B.'nin "Adam öldürmek", "Yağma", "Gasp","Konut dokunulmazlığını ihlal" gibi suçlardan tutuklanmasına karar verdi. 

3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. 12 kadın şüpheli ise haklarında yurtdışı çıkış yasağı ve haftada bir gün polis merkezine imza adli kontrolü uygulanarak serbest bırakıldı.