Ryan Donk'a hoşgeldin partisi

Galatasaraylı futbolcular Kaptan Selçuk İnan'ın organize ettiği yemekte buluştu. Oyuncular Donk'a "Galatasaray'a hoşgeldin" yemeği ısmarladı...

Donk'a hoşgeldin partisi
Takvim'den Halil Çilingir'in haberine göre Galatasaray'ın yıldız futbolcuları Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Wesley Sniejder, Fernando Muslera, Chedjeou, Yasin Öztekin ve yeni transfer Donk, önceki akşam Etiler'de bir araya geldi.

Takım kaptanı Selçuk İnan'ın organize ettiği yemekte, takım futbolcularının bir hayli keyifli olduğu dikkat çekti. Mekanda yemek sonrası koyu bir sohbete dalan yıldız futbolcular, mekan çıkışında gazetecileri kırmayarak fotoğraf çektirdi. Neredeyse tüm takımın katıldığı yemekte objektiflere poz veren futbolcular, "Gelecek yarım sezon öncesi hep birlikte yemek yedik. Kamp öncesi moral depoluyoruz" diyerek oradan ayrıldılar.

MUSLERA'DAN İLGİNÇ TEPKİ!

G.saray'ın Uruguay'lı yıldızı Muslera, kullandığı mütevazi araç ile dikkat çekti. Özel şoförlü KIA marka aracı ile oradan ayrılan file bekçisi, fotoğrafarını çeken gazetecileri uyardı. Chedjou da Muslera'ya bir paket hediye etti.
Konular Spor Haberleri