Dr. Cihan Aksoy iğrenç sözleri hakkında açıklama yaptı

"Zahide Yetiş'le" isimli sabah programına konuk olan Dr. Cihan Aksoy, '11 yaşındaki kızlar çıtır olur' diyerek yaptığı gaf sonrası NTV'deki 'Canım Doktor' isimli programına son verildi. Aksoy, yaşanan olayların üzerine açıklama yaptı.

Dr. Cihan Aksoy iğrenç sözleri hakkında açıklama yaptı
Posta'da yer alan habere göre Show TV'de "Zahide Yetiş'le" isimli sabah programına konuk olan Dr. Cihan Aksoy'un program esnasında yaptığı '11 yaşındaki kızlar çıtır olur' gafı Türkiye gündemine oturdu.

İŞTE O SKANDAL SÖZLER (VİDEO)

Gelen büyük tepkilerin ardından Aksoy, NTV'de yayınlanan programına ve üniversitedeki görevine son verdiğini bildiren bir açıklama yaptı.

İşte Dr. Cihan Aksoy'un açıklaması:

"Yaşamım boyunca iyi bir insan, iyi bir hekim olmaya ve elimden geldiğince herkese iyilik yapmaya çabaladım. Televizyon programlarında da, öğrencilerime verdiğim derslerde de insanların hastalıklardan korkmadan, üzülmeden şifa aramasını ve tedavide doğruyu görmesi için çabaladım.

Katıldığım bir televizyon programında endişeli bir anneden gelen soruya, kendisini rahatlatmak amacıyla söylediğim ve hiçbir art niyet taşımayan bir kelimenin buralara
(Narsist pedofil...) çekilebileceğini hiç düşünmemiştim. Bu sabaha kadar da kötü bir şey söylediğimi anlamamıştım. Zira iyi niyetle söylediğim kelimenin argo anlamını gerçekten bilmiyordum. Bu nedenle bugüne kadar sevgisini ve güler yüzünü esirgemeyen Türk toplumundan özür diliyorum.

Yaşadığım bu üzücü olayın ardından sunuculuğunu üstlendiğim televizyon programıma ve üniversitedeki görevime veda ettiğimi bildirir, Türk izleyicisinin yıllardır göstermiş olduğu ilgi, sevgi ve candan yakınlık için teşekkür ederim.

Saygılarımla."