'Dr.Stress' pek yakında sacitaslan.com'da!

Talk show ekolü olan 'Dr. Stress'in en sevilen bölümlerini tekrar yayınlayarak, sadece nostalji yapmıyoruz, bugünün özlenen tartışmalarının nasıl olması gerektiğine de ışık tutabileceğimizi umuyoruz...

'Dr.Stress' pek yakında sacitaslan.com'da!

Dr. Stress, 1993 ile 2002 yılları arasında aralıklı olarak ATV, Star TV, Kanal 6’da 1200 kez yayınlanmıştır.

Önceleri günlük ve 30 dakikalık bir talk show olarak başlayan program, daha sonraları haftalık uzun bir tartışmaya dönüşmüş ve Türkiye’nin en önemli konularını masaya yatırmıştır.

Cinsellikten magazine, sanattan siyasete, sosyal yaşamdan günlük sorunlara kadar her konuyu özgürce tartışan programın sunucusu ve içerik sahibi Nedim Saban, en özgün yaklaşımlarıyla, Türkiye’nin gündemini belirlemiş, değiştirmiş, kendi gündemini yaratmayı başarmıştır.

Birbirinden renkli konuklara sorduğu güdümsüz sorularla gecelerin tartışma rengini belirleyen Nedim Saban ile nostalji, Türkiye’de tartışma programlarının güdükleştiği, tarafsızlığını yitirdiği, konuğa endekslendiği bir dönemde hasret kaldığımız tartışmaları tekrar hatırlatacak.

Bir anlamda talk show ekolü olan Dr. Stress’in en sevilen bölümlerini tekrar yayınlayarak, sadece nostalji yapmıyoruz, bugünün özlenen tartışmalarının nasıl olması gerektiğine de ışık tutabileceğimizi umuyoruz... 

ÇOK YAKINDA sacitaslan.com’da!...