Dursun Özbek'in locasında olaylar!

Dursun Özbek'in locasına yakın olan ve aşağıda bulunan taraftarlar, Özbek'in locasına yönelerek tepki gösterdi. Başkan Özbek'in locasındaki yönetici Alper Narman taraftarlara el kol hareketleri yapınca taraftarlar adeta çıldırdı.

Dursun Özbek'in locasında olaylar!
Şampiy10'da yer alan habere göre Galatasaray, Akhisar karşısında 4-2 galip gelmesine rağmen Başkan Dursun Özbek, Sarı-Kırmızılı taraftarlar tarafından protesto edildi. Galatasaray'da Taraftardan Sorumlu Yönetici Alper Narman'ın karşılık vermesiyle gerginlik daha da arttı.

Galatasaray'ın Akhisar karşısında kazandığı maç boyu gerginlik hakimdi. Taraftarlar önce biribiri arasında kavga etti. Ardından Tudor'u eleştirdi ve Fatih Terim lehine tezahüratlarda bulundu. Sarı-Kırmızılılar 0-2 geriye düşmesinin ardından Belhanda'yı da ıslıkladı. Sarı-Kırmızılılarda bazı taraftarlar ise takımlarına destek oldu.

Bu gerginlik sırasında bir kısım taraftarlar Başkan Özbek'in locasına tepkide bulundu ve yabancı madde fırlattı. Galatasaray'da Taraftardan Sorumlu Yönetici Alper Narman ise bu tepkilere karşılık verdi.

Narman'ı, Nasuhi Sezgin ve Başkan Özbek yatıştırmaya çalıştı.

Dursun Özbek'in locasında olaylar!
Konular Spor Haberleri