Dusko Tosic ve eşi Jelena Karleusa ihanet iddialarını yalanladı!

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Tosic ve eşi Jelena, ihanet ve ayrılık iddialarını yanıtladı. ‘Her şey yolunda’ diyen Sırp model, ailesiyle İstanbul’a gelip moral depoladı.

Dusko Tosic ve eşi Jelena Karleusa ihanet iddialarını yalanladı!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre Beşiktaş'tan ayrılan Sırp futbolcu Dusko Tosic ve eşi Jelena Karleusa, ihanet ve ayrılık iddialarıyla sarsıldı. Sırp basını, Çin'de Guangzhou forması giyen 33 yaşındaki sporcunun, eşini Sırp model Sofija Milosevic ile aldattığını ve çiftin boşanma noktasına geldiğini yazdı.

Söz konusu dedikoduların yankıları sürerken, bu defa da Jelena'nın Tosic'i Anderlecht forması giyen Ognjen Vranjes ile aldattığı iddiası ortaya atıldı.

Tüm bu iddiaların ardından Tosic ailesi, konuyla ilgili bir mesaj yayımlayarak dedikoduların asılsız olduğunu açıkladı. Ayrılık iddiaları hakkında konuşan Jelena Karleusa, "Evliliğimizde hiçbir sorun yok. Her şey yolunda. Aileme yapılan bu saldırı ilk değil, son olmayacak" ifadelerini kullandı.

Tosic ise Instagram'dan "Düşmanlarımız için sadece uzun bir yaşam ve başarı diliyorum" mesajını paylaştı. Sırp model, ailesiyle İstanbul'a gelip moral depoladı. Fotoğraflarını da Instagram'dan paylaştı.

TOSIC'İN 'TEHDİT' YANITI

Sırp futbolcu Tosic'in, ülkesi Sırbistan'a döndükten sonra Jelena'nın telefonunda Vranjes'e ait mesajlar bulduğu ve futbolcuyu arayıp tehdit ettiği iddia edilmişti.

Tosic, tehdit ve mesaj iddialarını reddetti.
Konular Spor Haberleri