Duygu Su Gülpınar'dan 'Ali Ağaoğlu' itirafları!

İş adamı Ali Ağaoğlu'ndan iki ay önce ayrılan Duygu Su Gülpınar, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu.

Duygu Su Gülpınar'dan 'Ali Ağaoğlu' itirafları!

Duygu Su Gülpınar, iş adamı Ali Ağaoğlu ile yaşadığı ayrılığa dair, Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ve Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı'nın hazırlayıp sunduğu, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programında açıklamalarda bulundu.

İşte Duygu Su Gülpınar'ın açıklamaları...

'Aynı evin içinde birlikte vakit geçirmemiz çok zordu'

"Ali Ağaoğlu, ilişkide bana karşı çok saygılıydı. Bazı şeyler değişmeyeceği için Ali Ağaoğlu'yla ilişkim bitti. Aynı evin içinde birlikte vakit geçirmemiz çok zordu. Ali Ağaoğlu çok fazla işiyle ilgilenirdi. Zamanla evin çalışanlarıyla arkadaş oldum."

'Ben ilişkide kıskanç biri değilimdir'

"Ali Ağaoğlu'nu terk etmeden önce ev tuttum. Ben ilişkide kıskanç biri değilimdir. Kişisel eşyalarım bende. Kıyafet ve takılarım bende duruyor. Ali Ağaoğlu'nun görüştüğü kadınlar evden benim eşyalarımı çalıyorlardı. Kendimi yanlız hissettiğim için 2,5 saat boyunca ağladım."

'Babamla kırgınlığım olmasaydı Ali Ağaoğlu hayatıma girmezdi'

"16 yaşından beri tek yaşıyorum. Babamla ev içinde bile karşılaşmak istemiyordum. Üniversiteden mezun olmadan önce, anaokulunda ve kolejlerde bale dersi verirdim. Babamla kırgınlığım olmasaydı, Ali Ağaoğlu hayatıma girmezdi ve şu anda burada olmazdım. Bu ilişkideki en büyük bedelim, herkesin beni yanlış bir sıfatla tanıması oldu. Babamı sadece fotoğraflarda görüyorum. Uzun süredir annem ve babamla görüşmüyorum."

'İlişkide yaş farkını hissetmedim'

"Dışarıdan bakılınca çok şaşalı bir hayat ama içindeyken öyle olmuyor.  Her şey çok normal geliyor. Yaş farkını da yaşarken hissetmiyorsun. Gerçekten mutluydum. Onun o yaşta olduğunu düşünmüyorum. Hep şen şakrak birisiydi."