Ebru Cündübeyoğlu: 'Zahmetsiz bir gelindim'

Senaryo gereği çok kez gelinlik giyen Ebru Cündübeyoğlu, gelin olmanın kaderi olduğunu söyledi: "Rol aldığım her dizide muhakkak gelinlik giyerim. Senaristler beni bırakmaz."

Ebru Cündübeyoğlu: 'Zahmetsiz bir gelindim'

atv'nin sevilen dizisi 'Kalbim Seni Seçti'nin çekimleri sırasında üç kez gelinlik giyen Ebru Cündübeyoğlu, "Her dizide bir gelinliğim vardır. Senaristler beni bekar bırakmıyor" dedi.

ZAHMETSİZ BİR GELİNDİM

'Kalbim Seni Seçti'nin flashback (geri dönüş) sahnelerinde, Sermiyan Midyat'la birlikte 22 yıl öncesini canlandırırken gelin olan Cündübeyoğlu; dizide 'Onur'la evlenmeye hazırlanırken de iki gelinliğin provasını yaptı. Evlenirken kendi gelinliğini çok çabuk seçtiğini, bu yüzden de zahmetsiz bir gelin olduğunu belirten Ebru Cündübeyoğlu, "Kızımı gelinlik içinde görmeyi çok isterim" dedi ve ekledi: "Duru evlenirken herhalde kendi düğünümden bile daha heyecanlı olurum; düşünürken bile duygulanıyorum. Bütün gece durmadan dans ederim."

İKİNCİ DAMADIN NE GÜNAHI VAR?

İkinci kez evlenen kadınların, gelinlik giymemesini anlamadığını belirten Cündübeyoğlu, "İkinci damadın günahı ne? Belki o da sevdiğini gelinlikler içinde görmek isteyecek. Ben buna karşıyım" dedi.