Ebru Gündeş günler sonra görüntülendi

Ebru Gündeş konser için Reza Zarrab’ın özel uçağını kullandı...

Ebru Gündeş günler sonra görüntülendi
Sözcü'de yer alan habere göre Miami’de tutuklanan Reza Zarrab’ın New York’a nakledilmesinden sonra ABD’ye gitmeyen Ebru Gündeş, konser vermek için Antalya’ya gitti. Giderken Zarrab’ın özel uçağını kullanan Gündeş’in, konserlerini iptal etmeyeceği ortaya çıktı.

Zarrab’ın Miami’deki geçici avukatının transfer ve kefalete dair herhangi bir duruşma yapılmaması, Zarrab’ın da duruşmaya çıkarılmaması talebinin kabul edilmesi üzerine 4 Nisan’daki duruşma iptal oldu.

9 KONSERİNİ İPTAL EDECEĞİ SÖYLENİYORDU

ABD’ye gitmesi beklenen Ebru Gündeş bu gelişmeler üzerine Reza Zarrab’a ait TC-RZA tescilli uçakla saat 13.30′da Atatürk Havalimanı’ndan Antalya’ya uçtu. Ebru Gündeş’in bu ay vereceği dokuz konserini iptal edeceği iddia edilmişti. Ünlü şarkıcı, iddiaların aksine daha önceden anlaşmalarını yaptığı konserlere çıkma kararı aldı. Gündeş, Kıbrıs, Antalya ve İstanbul’da toplam dokuz konser verecek.

ANTALYA’YA İNDİ

Şarkıcı Ebru Gündeş, Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu’nun (TUSAF) Antalya’da turizm bölgesi Belek’teki Sueno Hotel’de düzenlenen 12′nci Uluslararası Kongre ve Sergisi- Global Ticaret ve Değirmen Teknolojileri kongresi kapsamında konser vermek için kente geldi.

Geçen 19 Mart’ta Miami’de yakalanarak tutuklanan, hakkında 75 yıl hapis cezası istenen eşi Reza Zarrab’ın TC-RZA tescilli özel uçağıyla Antalya Havalimanı’na inen Ebru Gündeş, saat 14.30′da CIP kapısından çıkış yaptı.

Güneş gözlüğü takan, giydiği beyaz uzun kol tişört, mavi tayt ve spor ayakkabıyla CIP kapısından geçen Ebru Gündeş, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Basın mensuplarına ‘İyi çalışmalar’ dileyen Gündeş, gülümseyerek kendisine bekleyen siyah Mercedes cipe binip konserin yapılacağı Belek’teki Sueno Hotel’e gitti. Gündeş’in yanında valiz ve çanta bulunmaması dikkati çekti.

Ebru Gündeş bugün saat 20.00′da TUSAF’ın 12′nci Uluslararası Kongre ve Sergisi-Global Ticaret ve Değirmen Teknolojileri kongresi kapsamında Sueno Hotel’de konser verecek. Basına kapalı konseri sadece kongre üyeleri izleyebilecek.

Ebru Gündeş günler sonra görüntülendi