Ebru Gündeş'ten bol selfieli konser

Ebru Gündeş Kıbrıs konserinde hayranın isteğini kırmayıp selfie pozu için şarkıya ara verdi.

Ebru Gündeş'ten bol selfieli konser

Ebru Gündeş hafta sonunda Kıbrıs’ta Girne Rocks Hotel’de sahne aldı. Bu kış sezonunda sık sık Kıbrıs’ta sahneye çıkan sanatçı gittiği her yerde hayranlarının birlikte foto çektirme istekleri ile karşı karşıya kalırken onları hiç kırmadı.

Yıllardır hayranlarının isteklerine elinden geldiğince cevap vermeye çalışan sanatçı Rocks Hotel’de de bu tavrını sürdürdü. Konser sırasında hayranlarının isteğini kırmayarak masaların arasında dolaşan sanatçı sık sık onlarla birlikte fotoğraf çektirdi. Bir hayranı ise bu iş için hazırlıklı gelmişti. Yanında selfie pozu için piyasada satılan “selfie çubuğu” getiren hayranı kendisini ve ailesini yanına alarak fotoğraf çektirdi.

Hayranının hazırlıklı olduğunu gören sanatçı “Bu selfie pozu için kolaylık getiren çubukları yapanlardan Allah razı olsun şipşak işi bitiriyor” dedi.

Yeni albüme şarkı…

Konser repertuarında eski hit şarkılara da yer veren sanatçı ilgi gören şarkıyı albümlerine taşıyor.

Şu sıralar en çok istek alan ve beğeni toplayan şarkının, 1975 yılında sözlerini Cengiz Tekin’in yazdığı Adnan Şenses, Tanju Okan gibi yıllarca pek çok sanatçının sahnelerde ve albümlerde seslendirip hit  yaptığı “Neden Saçların Beyazlamış Arkadaş”ı yeni albümüne alacağını söyledi.

Sanatçı bu arada konseri sırasında giydiği kırmızı ve altın sarısı dore iki elbisesi ile de dikkatleri üzerine çekti.

Ebru Gündeş'ten bol selfieli konser