Ebru Polat'a 100 bin dolar teklif edildi

Şarkıcı Ebru Polat, kendisine gelen yemek teklifini sosyal medya hesabından paylaştı.

Ebru Polat'a 100 bin dolar teklif edildi
Sözcü'de yer alan habere göre ünlü isimlerin sosyal medya hesapları üzerinden aldıkları yemek teklifleri zaman zaman ‘Ahlaksız teklif’ başlıklarıyla magazin gazetelerinin ve dergilerinin sayfalarında yer bulabiliyor. Ancak şarkıcı Ebru Polat’ın hesabından yaptığı bir paylaşım, özel hesaptan atılan her mesajın ‘Ahlaksız Teklif’ çerçevesinde değerlendirelemeyeceğini gösterdi.

Polat’ın, “Aldığım en güzel teklif, konu hayır kurumu olunca her şey güzelleşir. Üslup, edep, yol yordam budur” notuyla paylaştığı iletide bir yemek teklifi aldığı görülüyor. Kendisiyle yemek yemek için 100 bin doları vermeye hazır beyefendinin, “Bu parayı herhangi bir yardım kuruluşuna bağışlamak istiyorum” ifadesi Ebru Polat’ın gönlünü kazanmasını sağlamış.

İşte Ebru Polat’a özel hesabından gelen o teklif: “Merhaba. Ben öyle sosyal hesapları olan bir adam değilim. Pek de bilmem, lafı dolandırmayı da sevmem. Birlikte bir akşam yemeği için sizin seçeceğiniz, istediğiniz herhangi bir yardım kuruluşuna 100 bin dolar bağış yapmak isterim”

Ebru Polat'a 100 bin dolar teklif edildi