Ebru Şallı hamile mi?..

Ebru Şallı ile Uğur Akkuş ilk kez birlikte çıktıkları Bodrum tatilinde görüntülenmiş, ikilinin aşkı gündeme bomba gibi düşmüştü. Ebru Şallı ve Uğur Akkuş cephesinden yeni gelişmeler var...

Ebru Şallı hamile mi?..
Posta'da yer alan habere göre fotoğrafların basına yansımasının ardından Uğur Akkuş'un evli ve iki çocuk babası olduğu ortaya çıkmıştı.

Eşiyle sorunlar yaşadığını ve boşanma arefesinde olduklarını söyleyen Uğur Akkuş, Ebru Şallı'dan vazgeçmedi. İmam nikâhı kıyan Ebru Şallı ve henüz boşanmayan sevgilisi Uğur Akkuş, düğün yapacakları yeri bile belirledi.

EBRU ŞALLI'YA ANNESİNDEN ÇOK SERT VETO

Uğur Akkuş ile İstinye'de yeni taşındıkları dairede aşk yaşamaya devam eden Ebru Şallı'ya annesinden veto. Ebru Şallı'nın annesi Uğur Akkuş ile olan ilişkisine onay vermedi.

İddialara göre Ebru Şallı annesini Ataköy'de kıyılan imam nikâhına çağırdı. Annesi Şefiye Şallı ise 'O imam nikâhına asla gelmem' diyerek cevap verdi. Ve yine iddialara göre Ebru Şallı gözyaşları içinde annesine 'Çok aşığım, her türlü zorluğa katlanırım' dedi.

BİR VETO DA HARUN TAN'DAN

Diğer bir veto da Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan'dan geldi. Harun Tan eski eşi Ebru Şallı'yı çocuklarının psikolojisini bozacak hareketler yapmaması yönünde uyardı.

Ebru Şallı hamile mi?..

EBRU ŞALLI AİLEYE GİRDİ

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş aşkıyla ilgili ortaya atılan bir iddia daha var. Bu iddia ise Ebru Şallı'nın hamile olduğu...

Öte yandan alttaki fotoğraf Ebru Şallı'nın aileye girdiğinin kanıtı. Ebru Şallı'nın yanındaki kişi Uğur Akkuş'un ablası yönetmen Meta Akkuş..

Ebru Şallı hamile mi?.. - Resim : 2