Ebru Şallı: "Kırgın olduğum kişiler..."

Dünyaya açılmaya hazırlanan Ebru Şallı, ilaç kullanarak uzun yaşama karşı çıktı. Bunun için Tolemor tedavisi gören Sertab Erener’in yöntemi hakkında konuşan Şallı, “Doğru beslenmeme, doğru nefes terapime ve pilatesime güveniyorum” diyor.

Ebru Şallı: "Kırgın olduğum kişiler..."
Akşam'dan Bilgen Bülbül'ün röportajı...

Ticarete atılma fikriniz nereden geldi?


Ticarete atılma gibi bir fikir esasında aklımda yoktu. Kendi yaşam stilim yani sağlıklı yaşam ve pilates derken bu noktada buldum kendimi…

Hedefleriniz arasında neler var?

Hedefim bir kadının sağlıklı yaşam alanına sahip olmasını sağlamak… Ebru mağazalarında bir kadının sağlık için aradığı her şey olacak. Hedefim kadınların yüzünü güldürmek…

DÜNYAYA AÇILIYORUM

Neden Arap piyasası?


Aslında onlar buldu beni… Menajerime mail attılar. Pilates çalışmalarımdan beni tanıyorlarmış. Bayağı bir araştırma yapmışlar. Yaptığım işleri tek tek izlemişler. Sonrasında da çalışmak istediklerini ilettiler.

Yaptığınız anlaşmalar sonucunda statünüz ne olacak?

Kariyerime baktığınız zaman yaptığım birçok iş var. 22 yıldır çalışıyorum. Bu kadar yıllık birikimimi aynı çatı altında toplayıp Ebru markasını yaratacağız. Yani Şallı’nın Ebrusu mağaza zinciri olarak dünyaya açılıyor.

Pilatesi sevdiren birisiniz. Bu alanda ise son dönemlerde birçok tür de eklendi. Sizce Türkiye’de bu spor doğru yapılıyor mu?

Pilates gerçekten antidepresan yaratan tedavi edici bir spor… Aynı zamanda şahane bir vücut değil sağlık için gerekli… Türkiye’ye pilatesi tanıtıp sevdirdiğim için mutluyum. Pilatesin yerini hiçbir spor dalı tutamaz.

AZ AZ, SIK SIK YERİM 

Sağlıklı beslenme tarzınızla kadınlara adeta ilham kaynağı oluyorsunuz. Peki, sizin ritüelleriniz neler?

Yemek yemeyi ve yapmayı ayrıca yedirmeyi çok severim. Az az, sık sık yerim. Bol su, yeşil çay, taze sebze ve meyve, bakliyatlar en sevdiğim besinlerdir. Soframdan hiç eksik etmem.

Krem, şampuan, mayo, kitap, DVD derken daha sizi nasıl projelerde göreceğiz?

Renkli kozmetik, organik pijamalar, detox su çeşitleri ayrıca organik avokadolu ürünlerime de yeni ürünler geliştirip ekliyorum. Çok yoğun bir tempo içerisindeyim. Ancak çalışmayı hep sevdim seviyorum da…

GENÇ KIZLARIMIZ İÇİN TEHLİKELİ

Sertab Erener, tolemor tedavisi görerek 100 yaşına kadar yaşamak istiyor. Siz de o kadar uzun yaşamak ister miydiniz? Bu tedaviyi doğru buluyor musunuz?


Bu tedaviyi hiç araştırmadım. Ama ben sağlıklı yaşam stilime ve beslenmeme, doğru nefes terapime ve yapmış olduğum pilatesime çok güveniyorum. İnsanları daha genç ve uzun yaşamasını sağlayacağımı da düşünüyorum. Neden olmasın!

TEMİZ KADIN GÜZEL KADINDIR

Güzel kadın, temiz kadındır. İçi dışı şeffaf, tertemizdir. Temizlik ve bakımlar çok mühim... Süs püs ise sonra gelir benim için… Bir kadının cildi pembe değilse, parlak ve canlı durmuyorsa, saçları parlamıyorsa, ha bu arada ayak bakımı temizliği de mühim… Ve tabii ki eşsiz ritüelimiz hamam, kese, köpük… Kısacası temiz kadın, güzel kadındır.

KİMSEYE KIRGIN DEĞİLİM

Hakkınızda çok fazla şey yazılıp çiziliyor. Haberleri okuduğunuzda neler hissediyorsunuz
?

İnanın çok alıştım. Gerçekten yoğun bir tempoyla yaşıyorum. 2 erkek çocuğu büyüttüğümü hatırlatmak isterim. Dolayısıyla kırıldığım, üzüldüğüm üzerime çok gelindiği anlar oldu. Ama her şey geçiyor. Kimseye kırgın değilim. Herkesi seviyorum. 
Konular Röportaj