Ebru Şallı lüks teknede keyfine bakıyor

Kız arkadaşlarıyla mavi tura çıkan Ebru Şallı, Gökova’dan Bodrum’a geçti.

Ebru Şallı lüks teknede keyfine bakıyor
Takvim'den Halil Çilingir'in haberine göre her yaz olduğu gibi bu yaz da Bodrum'a gelen Ebru Şallı, tatil için bu kez lüks bir tekne tercih etti.

Sevgilisi Sinan Akçıl'la geçtiğimiz hafta mavi tura çıkan Şallı, tatiline şimdilerde kız arkadaşlarıyla birlikte devam ediyor. Kiraladığı 41 metrelik teknede denizin ve güneşin tadını çıkaran ünlü güzel, önceki gün haftalığı 63 bin euro olan lüks teknede objektiflere yansıdı.

Türkbükü'nde demirli teknede güzelliği ve düzgün fiziği ile tüm dikkatleri üzerine çeken Ebru Şallı, gazetecilerin görüntü aldığını fark edince şova başladı. Kız arkadaşlarıyla birlikte bütün bir yılın yorgunluğunu atan ünlü manken, 5 kamarası bulunan ve 7 mürettebatın görev aldığı Marshall Adaları bayraklı lüks teknenin güvertesinde dolaşarak adeta gövde gösterisi yaptı.

SEVGİLİSİNİN JESTİ Mİ?

Ebru Şallı, basın mensuplarına katalog çekimindeymiş gibi birbirinden güzel pozlar verdi. Neşeli olduğu gözlenen ünlü mankenin keyifli anlar yaşadığı teknesi de herkesin merak konusu oldu. Haftalığı 63 bin euro yani yaklaşık 208 bin lira olan teknenin Sinan Akçıl'ın bir arkadaşı tarafından Ebru Şallı'ya tahsis edildiği konuşulanlar arasında... Bazıları ise teknenin astronomik ücretini Şallı ile sevgilisi Sinan Akçıl'ın birlikte ödediğini söylüyor.

Ebru Şallı lüks teknede keyfine bakıyor

HAFTALIĞI 208 BİN LİRA

2013 yapımı olan 41 metrelik gulette 5 kamara bulunuyor. İçerisinde jet-ski'nin de bulunduğu teknenin bir haftalık kirası, İstanbul'da mütevazı bir daire fiyatında!..

Ebru Şallı lüks teknede keyfine bakıyor - Resim : 2