Ebru Şallı'nın yeni aşkı kim?

"...Nereliydi? Ne iş yapıyordu? Şimdilik adı ya da soyadının Altay olduğu bilgisine ulaştım... Bana fısıldayanın yalancısıyım..."

Ebru Şallı'nın yeni aşkı kim?
Yeni Asır Gazetesi'nin usta magazincisi Kahraman Durak, yine çok konuşulacak bir iddiayı köşesine taşıdı.

İşte Kahraman Durak'ın bugün Ebru Şallı ile ilgili kaleme aldığı çok konuşulacak satırları...

EBRU ŞALLI YENİ AŞKIYLA GÖCEK’TE Mİ BULUŞTU?

Kulağıma fısıldananlara göre Ebru Şallı, Göcek'te buluştuğu yeni sevgilisinin yatı ile koylarda gezmiş ve ardından İstanbul'a geri dönmüştü. İddialar bu şekilde. Hatta Göcek'te epeyce büyük bir yatta pilates videosunu da yayınlamıştı Şallı...

Yaz gelince kan kaynamaya başlar, gençler, çiçekler ve böcekler derken, bu kaynamanın neticesi olarak magazin gündemi de hızlanır.

Geçtiğimiz haftaya Murat Boz-Aslı Enver çifti arasındaki gerginlik ve aldatma hikayesi damgayı vurdu.

Araştırmalarım devam ediyor bu konuyla ilgili, haftaya ters köşe bir haber yapabilirim şaşıracaksınız biraz olgunlaşsın, beklemekte fayda var.

Bomba iddialar

Gelelim kulağıma fısıldanan aşk kaçamağına. Ebru Şallı'dan bahsedeceğim.

İddialar da hiç göz ardı edilir gibi değil. Birkaç günlüğüne Göcek'e giden Ebru Şallı, ilk gün kız arkadaşları ile gezmiş akşam yemeği yemiş ve güzel havanın tadını çıkartmış. Buraya kadar her şey olağan. Sonra telefonum çalar "Kahraman bomba bir haber vereceğim, Ebru Şallı yeni aşkı ile iki gün boyunca Göcek'teydi" denilince bendeki jeton düşer. Çünkü en son Cem Yılmaz ile adı anılan ve ardından sanapchat sansasyonu ile gündeme gelen Şallı, sessizliğe bürünmüştü, bu sessizlik hayra alamet değildi.

Şallı, Göcek'te buluştuğu yeni sevgilisinin yatı ile koylarda gezmiş ve ardından İstanbul'a geri dönmüştü. İddialar bu şekilde. Hatta Göcek'te epeyce büyük bir yatta pilates videosunu da yayınlamıştı Şallı. Gelelim bu aşk iddiasındaki diğer cepheye. Kimdi? Adı Neydi?

Nereliydi? Ne iş yapıyordu? Şimdilik adı ya da soyadının Altay olduğu bilgisine ulaştım... Bana fısıldayanın yalancısıyım...

KAHRAMAN DURAK / YENİ ASIR GAZETESİ