Ebru Şallı'ya ‘ikinci kadın davası’ yolda

Ebru Şallı, Uğur Akkuş’la evli olduğunu bildiği halde 3 aydır aşk yaşadığını itiraf etti. Şallı’nın bu şok sözleri üzerine Akkuş’un 2 çocuğunun annesi Gonca Derin Akkuş, kılıçlarını çekti... İhanetle sarsılan eş, Şallı’ya ‘ikinci kadın davası’ açıyor!..

Ebru Şallı'ya ‘ikinci kadın davası’ yolda
Takvim'in özel haberine göre evli ve 2 çocuk babası işadamı Uğur Akkuş'la geçtiğimiz gün Bodrum'da lüks teknede kaçamak yapan Ebru Şallı'ya bu ihanet pahalıya patlayacak! İş adamıyla 10 yıldır evli olan Gonca Derin Akkuş, eşinin kendisini Şallı'yla aldattığını öğrenince yıkıldı. Acılı eş, hemen boşanma davası açacağını söyledi. Günlerdir "Ebru Şallı, eşimin evli olduğunu bilseydi beraber olmazdı" diyerek ünlü sunucuyu koruyan Gonca Derin Akkuş, ikinci bir şok yaşadı.

BU İLK VUKUATI DEĞİL!

Şallı'nın "Uğur'un evli olduğunu biliyordum. Kendisiyle 3 aydır güzel bir aşk yaşıyorum. Uğur, 3 yıldır da eşinden ayrı yaşıyor" şeklinde açıklama yapması üzerine Gonca Hanım faturayı, Ebru Şallı'ya da kesti. Akkuş'un Şallı'ya 250 bin TL'lik tazminat talebiyle 'ikinci kadın davası' açacağı iddia edildi. Tüm bu gelişmeler de evli bir erkekle birlikte olduğu için tepki çeken sunucu hakkında "Ebru'nun aşk bombası elinde patladı" yorumlarını da beraberinde getirdi. Bu arada ünlü sunucu, daha önce de Hamdi Alkan'la Canan Hoşgör'ün evliliğinin bitmesine neden olmuştu.

Ebru Şallı'ya ‘ikinci kadın davası’ yolda

Akkuş, "3 yıldır eşimle ayrı yaşıyorum" dedi. Ancak Gonca Derin Akkuş'a eşi tarafından yasak aşk fotoğraflarının çekildiği günün akşamında gönderilen aşk mesajları bunun aksine işaret!

YASAK AŞK İÇİN KOMİK SAVUNMA

Olay kadın Ebru Şallı, dün evli aşkı Uğur Akkuş'la ortak bir açıklama yapıp şöyle dedi: "3 aydır seviyeli, dürüst, doğru, saygılı bir ilişki içerisindeyiz. Kimse kimseyi kandırmadığı gibi bir dava süreci olduğu için insanların özel hayatını etkilememek ve evlilik kurumuna saygımızdan dolayı zamanı gelince gereken detayları konuşmayı uygun görüyoruz. Ancak 3 yıl önce biten bir evlilik ve bir boşanma süreci olduğu için detayların daha fazla konuşulmamasını ümit ediyoruz."

İKİNCİ EDVİNA VAKASI MI?


Ebru Şallı gündemi, akıllara eşi İbrahim Kutluay'la yasak aşk yaşadığı iddiasıyla Edvina Sponza'ya ikinci kadın davası açan Demet Şener'i getirdi. "İhanete uğrayan bir kadın olarak arkadaşınız Ebru Şallı'ya tepkiniz ne olacak?" diye sorulan Şener, şöyle dedi: "Benim dik duruşum yaşadığım olaya karşı. Tabii ki evli insanların başkalarıyla ilişkiye girmeleri doğru değil."

Ebru Şallı'ya ‘ikinci kadın davası’ yolda - Resim : 2