Ebru Şancı'nın gözü Diana'nın tacında!

Eskişehir’de düzenlenen sade bir törenle nikâh defterine imza atan manken Ebru Şancı ve futbolcu Alpaslan Öztürk, düğün mekânı olarak Belçika’daki tarihi bir şatoyu tercih etti.

Ebru Şancı'nın gözü Diana'nın tacında!
Hürriyet'te yer alan habere göre Şancı, şatodaki düğün hazırlığı sırasında çektirdiği fotoğrafları Instagram’da takipçileriyle paylaştı.

Gelin tacının fotoğrafını da hesabına yükleyen Şancı, o karenin altına da “Aynı taç Prenses Diana’ya şans getirmedi, inşallah bana getirir” diye yazdı.

Ebru Şancı'nın gözü Diana'nın tacında!

Millet'te yer alan habere göre ise Eskişehir’de gerçekleşen törenin ardından çift, Öztürk’ün doğup büyüdüğü Belçika’ya giderek burada düğünlerini gerçekleştirdi.

SEZON SONU BELÇİKA'YA

Belçika’nın ünlü şatolarından Kasteel De Brandt’te düzenlenen düğün töreninde Öztürk Ailesi’nin yanı sıra manken Şancı’nın yakın dostlarından eski manken Seda Ertan ve Ece Gürsel de mutlu gününde çifti yalnız bırakmadı.

Tören için hiçbir masraftan kaçmayan damat Öztürk eşi ile oturmak için hem Belçika hem de İstanbul’da ev satın aldı. Hâlihazırda Kasımpaşa’da top koşturan Öztürk ve manken eşi futbol sezonu sonuna kadar İstanbul’da ardından da Belçika’da yaşayacak. Çiftin yakın dostları Şancı’nın bir an önce anne olmak istediği ve bu konuda doktor kontrolüne girdiğini söyledi. 

Ebru Şancı'nın gözü Diana'nın tacında! - Resim : 2