Ebubekir Öztürk'ten İzmir Marşı’na küfür

'Kolpaçino' sinema filmi serisinde canlandırdığı 'Ganyotçu' karakteriyle tanınan Ebubekir Öztürk'ün İzmir Marşı'na küfür ettiği görüntüler sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu.

Ebubekir Öztürk'ten İzmir Marşı’na küfür
Hürriyet'te yer alan habere göre Şafak Sezer ve Aydemir Akbaş'ın başrollerinde yer aldıkları 'Kolpaçino' sinema filmi serisinde üne kavuşan figüran Ebubekir Öztürk'ün görüntülerde, arkadaşlarıyla bir otomobilin içinde İzmir Marşı'na küfür ettiği görülüyor.

16 Nisan Cumhurbaşkanılığı referandumu öncesi kayıt edildiği anlaşılan görüntü, sosyal medyada büyük tepkilere neden olurken, Öztürk'ten konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

SAVCIYI GÖREVE ÇAĞIRDILAR

Sözcü'nün haberine göre ise olay video kısa zamanda sosyal medyada yayılırken, Karşıyakalılar Cumhuriyet Savcılarını bu hakaret dolu videoyla ilgili harekete geçmeye çağırdı. Şimdilerde Payitaht Abdülhamid adlı dizinin kadrosunda rol alan figüran Ebubekir Öztürk, bundan önce de Filinta adlı dizide kendisine rol bulmuştu.

Şafak Sezer’in Kolpaçino filmlerinin de kadrosunda kendisine rol bulan figüran Öztürk videoda savurduğu galiz küfürler yüzünden sert tepki gördü.

İşte o çirkin görüntüler...

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..