Ece Erken: "Esra Erol'a katılacağım"

Güzel sunucu Ece Erken, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi.

Ece Erken: "Esra Erol'a katılacağım"
Sözcü'den Mustafa Kızgınyürek'in haberine göre 38 yaşında olan sunucu, yaş kompleksinin olmadığını belirtip; “Benim yaşımda olup hala sabah programı sunanlar var. Önemli olan insanın kendisini nasıl hissettiği ve hayatın insana kattıklarıdır” dedi.

YÖNETİME GİRECEĞİM

Fanatik bir Beşiktaşlı olup futbola oldukça ilgi duyan başarılı sunucu, Beşiktaş'ın yönetim kuruluna dahil olmak için kolları sıvadığını da açıkladı. 2013’te Galatasaray'ın yönetim kuruluna giren Candan Erçetin'i örnek gösteren Erken, konuyla ilgili sözlerine şöyle devam etti:

“Beşiktaş yönetim kurulunda olmak çok istiyorum ama kendimi biraz daha geliştirmem lazım. Candan Erçetin'den sonra ben de fanatik bir Beşiktaşlı olarak yönetime girebilirim. Başkanlık için çok fazla para gerekmese onu da olurum. Tatlı bir dille Benzema'yı bizim takıma çağırdım. O da tatlı bir dille reddetti” dedi.

ESRA EROL’A KATILACAĞIM

İki yıl önce boşandığı Serkan Uçar'la ayrılığından sonra kimseyle adı anılmayan Erken, artık evlenmek istediğini de belirti. “Yakında Esra Erol'a katılacağım” şeklinde şaka yapan Erken, sunmakta olduğu TV programında gelinlik giyip “Kısmetlerimi arıyorum” deyince de arayan talipleri nedeniyle telefonu kitlenmiş.