Ece Erken'den Ayşe Özyılmazel'e sert sözler

Şeyma Subaşı'nı bir paylaşımı dolayısıyla eleştiren Ayşe Özyılmazel'e, "Söylemezsem Olmaz" programının sunucusu Ece Erken'den sert tepki.

Ece Erken'den Ayşe Özyılmazel'e sert sözler

Geçtiğimiz sene ani bir kararla televizyoncu Acun Ilıcalı'dan boşanan Şeyma Subaşı'nın her paylaşımı olay yaratmaya devam ediyor. Son olarak kızı Melisa ile fotoğraf paylaşan Subaşı, "Kadınlar zayıf, anneler ise kuvvetlidir" notunu yazdı.

Köşe yazarı ve şarkıcı Ayşe Özyılmazel ise Şeyma Subaşı'nın yaptığı paylaşıma tepki göstererek "Çabuk sil bu paylaşımı" dedi.

İŞTE O PAYLAŞIM!.. (HABER LİNKİ)

Bu konu Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz"da konuşulurken programın sunucusu Ece Erken, Ayşe Özyılmazel'i eleştirerek "Ayşe Özyılmazel en son ciddiye alınacak kadın. Kadınları savunacak en son kişisin sen. Kadınları para avcısı olarak gören; yazılarında kadınları aşağılayan birisin. İkisi kavga ederken kimi tutuyorsun dersen Şeyma derim. Ben şiddet görmüşüm zar zor boşanmaya çalışıyorum. Bana kadınları yerin dibine sokan bir yazı yazdı. Kadınları bu kadar aşağıla böyle durumlarda erkeklerin yanında ol sonra bu kızın yazdığını eleştir. Sen zaten kanser hastası bir kadının gözü önünde şenlikli düğünler yapmışsın. O kadına dünyada cehennemi yaşatmışsın. Sen kadınları en son savunacak insansın. Kendine gel" şeklinde sert ifadelerde bulundu.

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..