Ece Erken'in avukatından flaş açıklamalar!

Çocuğunun soyadını değiştireceği haberleriyle gündemde olan Ece Erken’in avukatı Gülden Erdoğan Göymen, “Eymen’in haklarından vazgeçmeyeceğiz” açıklamasını yaptı.

Ece Erken'in avukatından flaş açıklamalar!
Milliyet'te yer alan habere göre kendisinden 11 yaş küçük Serkan Uçar’la bir yıl evli kalıp, Ekim 2015’te boşanan Ece Erken’in, çocuğunun soyadını değiştireceği haberlerine Ankara Barosu avukatlarından Gülden Erdoğan Göymen açıklık getirdi.

Göymen, “Serkan Bey oğlu Eymen’in soyadını kullanmasına izin vermediğini, karşılığında da bizim nafakadan vazgeçmemizi istedi. Eymen’in yasal haklarından hiçbir şekilde vazgeçmeyeceğiz. Bu teklif bize karşı taraftan geldi, Serkan Bey beni arayıp ‘Manevi olarak nafakayı ödemek içimden gelmiyor’ dedi. İştirak nafakası mahkeme tarafından bağlanan, yasal bir zorunluluk. Soyadını değiştirmeyi kabul ettik ama nafakadan vazgeçmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

‘İyi niyetli davrandık’

Bu hafta sonu Serkan Uçar ve avukatlarıyla buluşarak, karşılıklı bir protokol imzalayacaklarını belirten Göymen, şöyle devam etti: “Eğer vazgeçmezlerse bir protokol imzalayacağız. Serkan Bey nafakasını zamanında ödemedi. Tarihi geçtiğinde ödemeleri parça, parça yaptı. Biz iyi niyetli davrandık. Aylık 1000 dolar nafakası var ve ödemediği takdirde İcra Ceza Mahkemesi’nde üç ay hapis cezası var. Bu yüzden yasal haklardan vazgeçmemiz mümkün değil. 10 Şubat’ta 3. nafakayı ödemesi gerekiyor.”