Ece Gürsel'den 'Mekana alınmadı' haberine ilişkin açıklama!

Eğlenmek için Bebek Lucca'ya giden manken Ece Gürsel'in kapıdan içeriye alınmadığı iddia edilmişti.

Ece Gürsel'den 'Mekana alınmadı' haberine ilişkin açıklama!

Ece Gürsel resmi Instagram hesabından habere ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Sevgili takipçilerim; malum iki gündür hakkımda çıkan saçma sapan ve yalan haberleri okuyorum. Aslında hiç açıklama yapmaya bile gerek yoktu ama, artık böyle platformlar var ki, hakkımızı savunabiliyoruz.

Öncelikle,haberlerde; orda açıklama yapmama rağmen, açıklamam hiçbir şekilde dikkate alınmayıp,sanki gerçekten “içeri alınmamış” gibi göstermeye çalışan, toplum önünde, alenen rencide etmeye ve küçük düşürmeye çalışan, basındaki “bazı” arkadaşları hukuken mahkemeye verme hakkım var. Çünkü ortada “Mekana alınmama” gibi bir durum asla yoktur.

@lucca_style yıllardır ailecek ve dostlarımızla gittiğimiz, hizmetini, işletmesini, yemeklerini, hatta barmenlerin sıcak ve sempatik yaklaşımlarını da son derece sevdiğimiz bir mekandır. Ve bu mekan, birçok özel parti, doğum günü ya da firma için defalarca kapatılır. O gece de mekan “Belvedere Votka” için yapılan parti amacıyla dışarıdan gelen müşterilere, haliyle kapatılmış. Basında bunu biliyordu. Üstelik ben de, doğum günümü orda yapmayı planlıyordum. O zaman da, haklı olarak dışarıdan müşteri istemem. Neticede gayet haklı bir yaklaşım.

Kapı, “Ece hanım, özel gece var, yarın akşam bekleriz" dedi ve biz de dostum @serhansokulgan ın performansına gittik.

Yani “mekana alınmamak” başka bir şeydir. Özel bir gece olduğunu kapıda öğrenip, davetli olmadığımız için, başka bir mekana gitmek başka bir şeydir. Yok kapıda dil döktüler, yok şok oldu haberleri, son derece komik,ucuz,eski magazin ağzıyla yapılmış,çiğ haberlerdir. Siz de biliyorsunuz ki yıllardır magazinden uzak yaşıyorum ve sadece işimle anılıyorum. Yani, haber yapacaksanız, haftanın neredeyse 7 günü çalıştığım için, size malzeme çok çıkar. Rencide etmek ve açıklama yapıldığı halde, yalana yüklenmek, akılları sıra, rezil ettik, oleyyyy!! diye tatmin olmaya çalışmak, çok eskide kaldı...

Artık hak ve hukuk bu konularda şükür ki, güçlü. Ayrıca velev ki, gerçekten başka bir mekan, beni sevmedi ve almıyor; inanın alkol almayan ve sigara içmeyen, onlar için kötü bir müşteri olarak; deli gibi sigara içilen bir mekana alınmamak, inanın beni üzmez. Ne zaman ki; bir kütüphaneye, sanat galerisine, müzeye ya da konsere alınmam, işte sadece bu beni üzer. Sevgiler.
"

Ece Gürsel'den 'Mekana alınmadı' haberine ilişkin açıklama!