Ece Hakim'den takipçisine tokat gibi cevap!

Harvard’ı kazanınca "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinden ayrılarak ABD’ye giden Ece Hakim, öğrenci arkadaşlarıyla fotoğraf paylaştı. Buna ‘Soytarılık’ diyen bir takipçisine, tokat gibi cevap verdi.

Ece Hakim'den takipçisine tokat gibi cevap!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre Harvard Üniversitesi'ni kazanan ve ardından rol aldığı atv'nin reyting rekortmeni dizisi "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinden ayrılarak ABD'ye giden Ece Hakim, öğrenci arkadaşlarıyla fotoğraf paylaştı.

Hakim paylaşımın ardından, "Sadece okulunla ve derslerinle ilgilen Ece'cim. Ailen seni bu soytarılıklara, bu gereksiz aktivitelere katılman için göndermedi. Ailen sen orada okuyabil diye burada kim bilir neler çekiyor neler yaşıyor bunları unutma. Ve kafanı derslerinden kaldırma" diyen sosyal medya kullanıcısına tokat gibi cevabı paylaştı: "Ben Harvard'a gelmeden önce de sizin 'gereksiz' bulduğunuz aktivitelere katılıyordum, hala da katılıyorum. Hedeflediğim okulda okuduğuma göre de, bu 'gereksiz' aktivitelerin eğitimime engel olduğunu düşünmüyorum. Ben sizin tam aksiniz görüşündeyim. Bence ben kafamı kaldırmalıyım, herkes kafasını kaldırmalı ki yalnızca başarılı değil ama ayni zamanda mental sağlığı da yerinde bireyler var olabilsin." Hakim'in cevabı sosyal medyada binlerce beğeni aldı. Hepsi Ece'ye başarılar diledi ve bu tarz kişilerin hep olacağını belirtti.