Ece Seçkin bu kez 'Aman Aman' diyor

Ece Seçkin’in maxi single’ı 'Aman Aman' dijital platformlarda yayında...

Ece Seçkin bu kez 'Aman Aman' diyor
Sabah'ın haberine göre Ece Seçkin, Mayıs sonunda DGL & DMC etiketiyle piyasaya çıkacak bir yıllık yoğun bir çalışmanın ardından hazırladığı yepyeni maxi single’ı “Aman Aman” ile dijital platformlarda yayında.

Sözü ve bestesi Ayşen & Kemal Şimşekyay'a ait maxi single çalışmasının çıkış parçası olan "Aman Aman"ın aranjesini Ece Seçkin'in aynı zamanda yapımcısı olan Ozan Doğulu yaptı.

Toz pembeye boyattığı saçlarıyla yeni bir akımın öncüsü olan 22 yaşındaki genç popçu yeni nesilin en çok takip edip, örnek aldığı isimlerin başında geliyor. Yeni stiliyle fotoğrafçı Aytekin Yalçın'ın kamerasına poz veren Ece Seçkin fotoğraflarının stylingi Umut Eker'e ait.

Ece Seçkin'in yaza damgasını vuracak "Aman Aman" parçasının klibi Murat Küçük yönetmenliğinde Bağdat Caddesi, Maltepe Kaykay Parkı ve Maltepe Lunaparkı'nda çekildi. İstanbul sokaklarda ekibiyle birlikte şarkısının lansmanını yapan genç popçu Ece Seçkin'in dinamizmi ve dansları klibe neşe kattı.

Ece Seçkin'in yeni maxi single çalışmasında yine sözü ve bestesi Ayşen & Kemal Şimşekyay'a, aranjesi Ozan Doğulu'ya ait bol sürprizli "Follow Me" adında bir şarkı daha bulunuyor.

2012 yılında "Bu Ne Yaa!" albümü ile büyük bir çıkış yapan ve 2014' de "Şok Oldum" single'ını piyasaya sunan, Türkçe popun en genç ve etkili sesi Ece Seçkin'in maxi single'ı "Aman Aman" Mayıs sonunda müzik marketlerde olacak.
Konular Müzik