Ece Sükan aradığı aşkı Uğur Güven'de buldu

İki yıl önce 3 yıllık eşi Ümit Benan’dan ayrılan Ece Sükan aradığı aşkı Uğur Güven'de buldu.

Ece Sükan aradığı aşkı Uğur Güven'de buldu
Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre iki ay önce İstanbul gecelerinde objektiflere yakalanan ünlü stil danışmanı Ece Sükan'la sosyetik işadamı Uğur Güven, aşk sarhoşu… Daha önce birlikte görüntü vermemek için akla karayı seçen ikili, önceki akşam yakayı ele verdi.

AŞKIN BELGESİ

Sükan'la popçu Hadise'nin eski aşkı Güven, Bebek'teki Susam adlı mekanda baş başa yemekteydi. Çiçeği burnunda aşıklar, görüntülendiklerinden habersiz romantik anlar yaşadı. Çapkın işadamı, yemek boyunca Sükan'ın yüzünü sevmelere doyamadı. Yemek boyunca birbirlerine aşk dolu bakışlar atan ikilinin kaçamağı da objektiflere kare kare yansıdı. Çiftin keyfi, basın mensuplarını görünce kaçtı.

YÜZLERİ ASILDI

Flaşların patlamasıyla gerilen ikili, birbirinden uzaklaştı. Ancak, aşıklar aynı kareye girmekten kurtulamadı. Çift, işadamının lüks aracına atlayıp semtten ayrıldı. İki ay önce aşk sorularına sessiz kalan çiftin romantik gecesi ise "Merak edilen cevap geldi" dedirtti.

Bu arada Ümit Benan'la iki yıl önce ayrılan 42 yaşındaki Sükan, aşk hayatındaki uzun süreli sessizliğini de bozarak eski defterleri kapattığını bir kez daha kanıtlamış oldu.

Ece Sükan aradığı aşkı Uğur Güven'de buldu