Ece Sükan dayakçı valelerle barıştı!..

Ece Sükan ve eski eşi Ümit Benan Şahin geçtiğimiz martta İstanbul Bebek'te sokak ortasında tekme tokat kavga ettikleri valelerle mahkeme sürecinde barıştı. Şikâyetler geri çekildi. Dava düştü.

Ece Sükan dayakçı valelerle barıştı!..
Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre manken Ece Sükan ve o dönem eşi olan modacı Ümit Benan Şahin, 29 Mart 2014 tarihinde İstanbul Bebek'te yürüyüş yaptıkları sırada, bir mekanın önünden geçerken otomobille seyir halinde olan bir vale Sükan'a hafif şekilde çarpmış, bu ufak kaza üzerine Ümit Benan Şahin ve olay yerine arkadaşlarına yardıma gelen valeler arasında kavga çıkmıştı.

ŞİKAYETÇİ OLMUŞLARDI

Valelerin Ümit Benan Şahin'e saldırdığı sırada arada kalan ünlü model Ece Sükan yere düşmüş ve dakikalarca yerlerde sürüklenmişti. Valeler ile Ümit Benan Şahin'in yumruk yumruğa kavgası, çevredekilerin araya girmesiyle sona ermiş, Sükan ile eski eşi Etiler'deki Şehit Naci Soydan Polis Merkez Amirliği'ne giderek valelerden şikâyetçi olmuştu.

Savcılık tarafından başlatılan soruşturma sonunda olayla ilgili iddianame düzenlenmiş Ece Sükan ve eşini darp ettikleri belirtilen Mesut Bulduk, Hakan Soydaş ve Şenol Doğan hakkında "basit yaralama" ve "hakaret" suçlarından 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

Ümit Benan Şahin'in ise "hakaret" suçundan 2 yıla kadar hapsi istenmişti. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada geçtiğimiz günlerde ilginç bir gelişme yaşandı. Davada müşteki olarak yer alan Ece Sükan ve müşteki-sanık olarak yargılanan eski eşi Ümit Benan Şahin, diğer müşteki-sanık valelerle karşılıklı olarak uzlaştıklarını mahkemeye bildirdi.

Valilerin de aynı yönde bildirimde bulunması üzerine ortada şikayetçi kalmadığı gerekçesiyle dava düşürüldü. Böylece dava kapanmış oldu.