Ece Sükan ve Cansu Dere birlikte tatile çıktı

Elçin Sangu ve Hande Erçel’den sonra şimdi de Ece Sükan’la Cansu Dere, tatil için Bali’yi seçti. İki güzel, geceliği 4 bin 500 TL olan Amanusa isimli lüks otelde konaklıyor.

Ece Sükan ve Cansu Dere birlikte tatile çıktı
Takvim Gazetesi'nden Buse Akkaya'nın haberine göre az başından beri Bali'de tatil yapan ünlü isimler arasına stil danışmanı Ece Sükan ve güzel oyuncu Cansu Dere de katıldı… Hande Erçel ve Elçin Sangu'nun ardından iki yakın arkadaş da geçtiğimiz gün egzotik bir tatil yapmak için Bali'ye gitti. Şimdilerde bir projesi olmayan Sükan ile rol aldığı dizi final yapan Dere, stres atmak için gözlerden uzak Amanusa isimli oteli tercih etti. Rol aldığı diziden sezon boyunca haftalık 70 bin TL alan Cansu Dere, Ece Sükan'la konaklamak için de geceliği 4 bin 500 TL olan lüks bir odayı tercih etti. Tatil boyunca sosyal medyadan fotoğraf paylaşmayan güzel oyuncunun yanı sıra arkadaşı Sükan, sosyal medya hesabından tatillerini takipçilerine ilan etti.

GÖZLER YENİ ÜNLÜDE...

Geçtiğimiz hafta da son dönemin popüler oyuncularından olan Elçin Sangu, arkadaşlarıyla birlikte Bali'ye giderek buranın en gözde yerlerini gezmişti. Bir diğer popüler oyuncu Hande Erçel de dizisi sezon finali yaptıktan hemen sonra soluğu burada almış ve 3 hafta Bali'de enerji depolamıştı. Eşsiz bir doğa manzarasına sahip olan Bali'ye önümüzdeki günlerde hangi ünlülerin gideceği merak konusu oldu.

Ece Sükan ve Cansu Dere birlikte tatile çıktı