Ece Vahapoğlu'ndan bir başarı daha!

Ece Vahapoğlu bu sabah Uçankuş TV'de Sacit Aslan ve Begüm Sürek Coşarer'in birlikte sundukları "Magazin Merkezi"ne konuk oldu.

Ece Vahapoğlu'ndan bir başarı daha!

Sevilen sunucu Ece Vahapoğlu, Vodafone Istanbul Maratonu'nda 15 km’yi77 dakikada koşarak zaferlerine bir yenisini daha ekledi.

Bir ay içinde üstüste üç yarışa katılıp hepsinde derece yapan Vahapoğlu, Urfa'daki Göbeklitepe Koşusu'nda Kadınlar'da aldığı Birincilik kupasının ardından Atina Klasik Maratonu'nda 10 km'yi 51 dakikada koşarak Kadınlar'da 20.olarak Türkiye'nin adını yazdırarak gurur kaynağımız olmuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş ve Vodafone tarafından İstanbul'da organize edilen heyecanlı yarışa katılıp koşu sonucunu sosyal medyada paylaşan Ece Vahapoğlu, ünlüler arasında da en iyi dereceyi alan isim oldu.

Ece Vahapoğlu ilk kez koştuğu 15K yarışta 1 saat 17 dakika ile Eda Taşpınar 1 saat 22 dk, Dilara Koçak 2 saat 6 dakika gibi isimleri geride bırakarak istikrarlı sporcu yaşamını ispatladı. Ayşe Tolga ve Yonca Tokbaş ise, tekerlekli sandalye iterek koşuya sosyal sorumluluk açısından katıldı.

Ece Vahapoğlu, 15K koşan tüm kadınlarda 102. ve Türk koşucularda 43.oldu.